Lifestyle|05.08.2024 13:13

Angelina Jolie - Brad Pitt: Αισιόδοξα νέα για την υγεία του γιου τους - Βγήκε από τη ΜΕΘ

Newsroom

Ο Παξ, γιος της Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt), βγήκε από τη ΜΕΘ έπειτα από ατύχημα με το ηλεκτρονικό ποδήλατό του. Την περασμένη εβδομάδα, ο 20χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι επειδή δεν φορούσε κράνος, σύμφωνα με πηγές του περιοδικού People. Το τραύμα που υπέστη θα απαιτήσει μακρά περίοδο ανάρρωσης.

Ατομο από το κοντινό του οικογενειακό περιβάλλον δήλωσε: «Ο Παξ βγήκε από τη ΜΕΘ. Υπέστη ένα περίπλοκο τραύμα και τώρα ξεκινά ο μακρύς δρόμος της ανάρρωσης και της φυσικοθεραπείας».

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι ο Παξ και η μητέρα του είναι «βαθιά ευγνώμονες για τη γρήγορη και σωτήρια δράση των πρώτων ανταποκριτών και την εξαιρετική ιατρική φροντίδα που έλαβε».

Η Αντζελίνα Τζολί δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του γιου της, όπως και τα αδέλφια του, σύμφωνα με τον ίδιο άνθρωπο. «Είναι όλοι κοντά του» ανέφερε. Δεν υπήρξε σχόλιο για το αν ο Μπραντ Πιτ επικοινώνησε με τον γιο του ή την υπόλοιπη οικογένεια.

Χτύπησε στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου χωρίς να φορά κράνος

Το ατύχημα, που έγινε στη λεωφόρο Los Feliz στο Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια βραδινής βόλτας, είναι το τελευταίο ανησυχητικό περιστατικό για τον Παξ, ο οποίος έχει γίνει όλο και πιο απερίσκεπτος, όπως αποκαλύπτουν πηγές.

Ο Παξ δεν φορούσε κράνος και έπεσε στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου που ήταν σταματημένο σε διασταύρωση. Ήταν αναίσθητος και ανέκτησε τις αισθήσεις του μόνο όταν έφτασαν οι τραυματιοφορείς.

Οι μάρτυρες φοβήθηκαν το χειρότερο, ενώ οι γιατροί ανησυχούσαν για πιθανή εγκεφαλική αιμορραγία, σύμφωνα με το TMZ.

Η Page Six αποκάλυψε ότι ο Παξ είχε πολλά ατυχήματα με το ηλεκτρικό του ποδήλατο πριν από αυτό το συμβάν και σχεδόν ποτέ δεν φορούσε κράνος. «Οι φίλοι του ανησυχούν γι' αυτόν» αποκάλυψε μια πηγή. «Είναι απερίσκεπτος. Ανησυχούν».

Μια άλλη πηγή πρόσθεσε ότι ο Παξ δεν είχε μόνο ατυχήματα με μηχανές, αλλά και με αυτοκίνητα. «Είχε μια σειρά από ατυχήματα με αυτοκίνητα» υποστήριξε. «Η κατάσταση δεν είναι καλή. Ο Παξ είναι ένα προβληματικό παιδί και η Αντζελίνα κάνει ό,τι μπορεί για να τον βοηθήσει».

ατύχημαΜΕΘπαιδίΑντζελίνα ΤζολίΜπραντ Πιτ