Lifestyle|06.08.2024 09:36

Χάρης Ρώμας: Το συγκινητικό αντίο στην Εβελυν Σιούπη - «Ζήσαμε έντονες και εκρηκτικές στιγμές»

Newsroom

Η Εβελυν Σιούπη, η οποία αγαπήθηκε για τις δημιουργίες της τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, έφυγε από τη ζωή στα 61 της χρόνια.

Ο ξαφνικός της θάνατος προκάλεσε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Μεταξύ αυτών, ο Χάρης Ρώμας έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, θέλοντας να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά.

«Η σκηνογράφος και κυρίως ενδυματολόγος Εβελυν Σιούπη ήταν μία μεγάλη καλλιτέχνης με την έννοια του ότι δεν υπήρξε ποτέ κάποιος παρόμοιος σε έμπνευση και αισθητική. Και δεν νομίζω ότι θα υπάρξει και στο μέλλον. Της έλεγα πάντα ότι εφηύρε και εκπροσωπεί τον "Υπαρκτό Σουρεαλισμό".

Στη διάρκεια της συνεργασίας μας ζήσαμε έντονες και εκρηκτικές στιγμές όμως αυτό που έμεινε στο τέλος ξεκάθαρο ήταν ο αμοιβαίος σεβασμός και η αξιοπρέπεια. Άλλωστε έτσι ήταν η Έβελυν: Έντονη, εκρηκτική και απόλυτα αξιοπρεπής!

Φεύγει δυστυχώς νωρίς και πραγματικά εύχομαι ολόψυχα ο αγαπημένος της γιος, Δημήτρης, να τιμά πάντα την μνήμη της. Και εγώ θα την θυμάμαι, πάντως…» έγραψε ο Χάρης Ρώμας.

Χάρης Ρώμαςενδυματολόγος