Lifestyle|06.08.2024 12:08

Angelina Jolie - Brad Pitt: Δύσκολος ο δρόμος της ανάρρωσης για τον γιο τους μετά το ατύχημα

Newsroom

Ο Pax, γιος της Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt), πήρε εξιτήριο από την εντατική μονάδα θεραπείας, σύμφωνα με το περιοδικό People. Ο 20χρονος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση ύστερα από ατύχημα με την ηλεκτρική του μοτοσυκλέτα στο Λος Άντζελες.

Η ανάρρωση του Pax αναμένεται να είναι μακρά και απαιτητική, καθώς το τραύμα που υπέστη περιγράφεται από τους γιατρούς ως «πολύπλοκο». Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην εντατική, η Αντζελίνα Τζολί και τα αδέρφια του βρέθηκαν συνεχώς στο πλευρό του, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη τους για την εξαιρετική ιατρική φροντίδα που έλαβε.

Η πορεία προς την πλήρη αποκατάσταση του Pax απαιτεί έντονη φυσικοθεραπεία και συνεχή ιατρική παρακολούθηση, αλλά η οικογένεια παραμένει αισιόδοξη και υποστηρικτική.

Χτύπησε στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου χωρίς να φορά κράνος

Το ατύχημα, που έγινε στη λεωφόρο Los Feliz στο Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια βραδινής βόλτας, είναι το τελευταίο ανησυχητικό περιστατικό για τον Παξ, ο οποίος έχει γίνει όλο και πιο απερίσκεπτος, όπως αποκαλύπτουν πηγές.

Ο Παξ δεν φορούσε κράνος και έπεσε στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου που ήταν σταματημένο σε διασταύρωση. Ήταν αναίσθητος και ανέκτησε τις αισθήσεις του μόνο όταν έφτασαν οι τραυματιοφορείς.

Οι μάρτυρες φοβήθηκαν το χειρότερο, ενώ οι γιατροί ανησυχούσαν για πιθανή εγκεφαλική αιμορραγία, σύμφωνα με το TMZ.

Η Page Six αποκάλυψε ότι ο Παξ είχε πολλά ατυχήματα με την ηλεκτρική του μηχανή πριν από αυτό το συμβάν και σχεδόν ποτέ δεν φορούσε κράνος. «Οι φίλοι του ανησυχούν γι' αυτόν» αποκάλυψε μια πηγή. «Είναι απερίσκεπτος. Ανησυχούν».

Μια άλλη πηγή πρόσθεσε ότι ο Παξ δεν είχε μόνο ατυχήματα με μηχανές, αλλά και με αυτοκίνητα. «Είχε μια σειρά από ατυχήματα με αυτοκίνητα» υποστήριξε. «Η κατάσταση δεν είναι καλή. Ο Παξ είναι ένα προβληματικό παιδί και η Αντζελίνα κάνει ό,τι μπορεί για να τον βοηθήσει».

Αντζελίνα ΤζολίπαιδίεντατικήΜπραντ Πιτφυσικοθεραπεία