Lifestyle|06.08.2024 12:55

Selma Blair: Αρχισε νέα θεραπεία για τη σκλήρυνση κατά πλάκας - «Νιώθω υπεροχα, εχω ένα υπέροχο καλοκαίρι»

Newsroom

Mε μία δημόσια εξομολόγηση στο Instagram, η Σέλμα Μπλερ (Selma Blair) είχε αποκαλύψει πριν από τέσσερα χρόνια ότι πάσχει από πολλαπλή σκλήρυνση κατά πλάκας.

Η πρωταγωνίστρια των ταινιών «Cruel Intentions», «Legally Blonde» και «The Sweetest Thing» είχε εμφανιστεί στην 91η τελετή των Όσκαρ με τη βοήθεια ενός μπαστουνιού, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα στην ισορροπία, το μυικό σύστημα και την όραση.

Η ηθοποιός, που συμμετείχε στη σειρά «American Crime Story», αντιμετωπίζει με θάρρος την κατάστασή της και δίνει μαθήματα ζωής.

Πρόσφατα, η ίδια μοιράστηκε με τους θαυμαστές της τα νέα για την υγεία της, αφού ακολουθεί νέα θεραπεία για τη σκλήρυνση κατά πλάκας. Συγκεκριμένα, μίλησε στο US Weekly και ανέφερε πως είναι ενθουσιασμένη με τη νέα θεραπεία, ενώ υπογράμμισε πως αισθάνεται υπέροχα έπειτα από καιρό.

Νέος γιατρός, νέα θεραπεία 

«Πολλοί άνθρωποι με ρωτούσαν πώς τα πάω τόσο καλά και η κίνησή μου είναι τόσο διαφορετική και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη» είπε αρχικά.

«Θέλω να ενημερώσω τον κόσμο ότι ακόμα είμαι σε ύφεση. Νιώθω υπέροχα γιατί μετά τη μεταμόσχευση μυελού των οστών, έπεσα σε σοβαρή υποτροπή» πρόσθεσε και εξήγησε ότι μια μαγνητική τομογραφία έδειξε «νέες βλάβες» που την οδήγησαν να βρει έναν νέο γιατρό.

«Δόξα τω Θεώ, βρήκα έναν υπέροχο γιατρό εδώ στο δυτικό Χόλιγουντ που μου συνέστησε να δοκιμάσω μια νέα θεραππεία. Ήταν απλώς μερικές ταμπλέτες. Πήρα λοιπόν, ένα ή δύο δισκία και σε δύο χρόνια η θεραπεία μου θα έχει τελειώσει» ανέφερε.

Κλείνοντας, είπε ότι «ηταν καταπληκτικό και βοήθησε τόσο πολύ την κίνηση και την ομιλία μου και μου επέτρεψε να έχω ένα υπέροχο καλοκαίρι».

Σέλμα Μπλερθεραπείαηθοποιόςσκλήρυνση κατά πλάκας