Lifestyle|06.08.2024 21:15

Lily Collins και Alvaro Morte θα κάνουν ντεμπούτο στο West End με το έργο «Barcelona»

Newsroom

Η Λίλι Κόλινς (Lily Collins) και ο Αλβάρο Μόρτε (Alvaro Morte) θα κάνουν ντεμπούτο στη θεατρική σκηνή του West End, στο Λονδίνου με το έργο «Barcelona».

Η κόρη του τραγουδιστή Φιλ Κόλινς και ο πρωταγωνιστής της σειράς «Money Heist» θα συμπρωταγωνιστήσουν στο διάσημο έργο δύο χαρακτήρων της Μπες Γολ στο θέατρο Duke of York στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου από τις 21 Οκτωβρίου έως τις 11 Ιανουαρίου 2025.

Σε σκηνοθεσία Λινέτ Λίντον και σενάριο της Αμερικανίδας θεατρικής συγγραφέως και σεναριογράφου Μπες Γολ, το έργο διαδραματίζεται στους δρόμους της ισπανικής πόλης, στην οποία μια Αμερικανίδα ταξιδεύει για έναν γάμο. Γνωρίζει έναν Ισπανό και σε μία συγκλονιστική νύχτα η ρομαντική της φαντασία μεταμορφώνεται σ' ένα περίπλοκο παιχνίδι γάτας και ποντικιού, αναφέρει η σύνοψη της πλοκής.

Την Αμερικανίδα, Αϊρίν υποδύεται η Λίλι Κόλινς και τον Ισπανό Μάνουελ ο Μόρτε. «Ήταν ένα όνειρο από την παιδική ηλικία να παίξω στο West End και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα κάνω το ντεμπούτο μου στη σκηνή στο συναρπαστικό έργο της Μπες, "Barcelona"» είπε η Λίλι Κόλινς. «Η συνεργασία με αυτήν την ομάδα ήταν πραγματικά ένα δώρο και ανυπομονώ να οδηγηθεί το κοινό σε ένα συναρπαστικό ταξίδι καθώς το έργο ξετυλίγεται. Ήξερα ότι τη στιγμή που τελείωσα την ανάγνωση του σεναρίου, ότι έπρεπε να υποδυθώ την Αϊρίν».

«Η θεατρική σκηνή του Λονδίνου είναι ένας ζωντανός και συναρπαστικός καμβάς για πρωτοποριακά έργα. Είμαι ενθουσιασμένος και με τιμά να είμαι μέρος αυτού του συναρπαστικού νέου έργου, που σηματοδοτεί το ντεμπούτο μου στο West End» δήλωσε ο Μόρτε, σύμφωνα με το THR.

Η παράσταση «Barcelona» έκανε παγκόσμια πρεμιέρα το 2013 στο People’s Light & Theatre Company στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ.

παράστασηΛίλι Κόλινς