Lifestyle|07.08.2024 09:41

Snoop Dogg: Φημολογείται ότι παίρνει 500.000 ευρώ καθημερινά για να προωθεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Newsroom

Αν και τα κεντρικά πρόσωπα των Ολυμπιακών Αγώνων είναι οι αθλητές που λαμβάνουν μέρος, οι σταρ του Χόλιγουντ είναι αυτοί που τραβάνε τα βλέματα όπου και αν βρεθούν. Αναμφισβήτητα ο Snoop Dogg είναι αυτός που στη φετινή Ολυμπιάδα έχει ξεχωρίσει με τις «επικές» του εμφανίσεις.

Η προωθητικού χαρακτήρα συμμετοχή του ράπερ στο Παρίσι είναι από τα θέματα που σχολιάστηκαν όσα λίγα, φέτος. Ο φημισμένος σταρ έτρεξε στη λαμπαδηδρομία και αιφνιδίασε τα εκατομμύρια κόσμου που παρακολούθησαν τα σχετικά βίντεο.

Ωστόσο, η παρουσία του στο Παρίσι δεν σταματά εκεί. Ο 52χρονος είναι παρών σε πολλά από τα αθλήματα, στα οποία συμμετέχουν Αμερικανοί αθλητές και τους υποστηρίζει με κάθε τρόπο.

Το υπέρογκο ποσό που λέγεται ότι λαμβάνει

Καθημερινά όλοι οι προσωπικοί του λογαριασμοί στα social media δείχνουν και προωθούν στιγμές του καλλιτέχνη, είτε από τα στάδια που πραγματοποιούνται τα αθλήματα, είτε από άλλους χώρους της διοργάνωσης.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, κυκλοφορεί η φημολογία ότι ο Snoop Dogg λαμβάνει ημερησίως το ποσό των 500.000 δολαρίων. Αν κάτι τέτοιο αληθεύει, τότε ο ράπερ θα φύγει από τη Γαλλία κατά οκτώ εκατομμύρια δολάρια πλουσιότερος.

Μέσα από αναδημοσιεύσεις της Daily Loud, του Yahoo Sports, της ισπανικής Marca και του Complex, οι οποίες αναπαράγουν ένα tweet από Αμερικανό που παρακολουθεί από κοντά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και σύμφωνα με αυτό ο ράπερ λαμβάνει αυτό το υπέρογκο ποσό.

 

«Κάθισα δίπλα σε ένα στέλεχος του NBC σε δείπνο και μου είπε ότι ο Snoop πληρώνεται 500.000 δολάρια την ημέρα συν τα έξοδα για να είναι εδώ και να προωθεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες», έφραψε.

Τίποτα από αυτά ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Snoop DoggΠαρίσι 2024Ολυμπιακοί Αγώνες 2024ράπερ