Lifestyle|07.08.2024 10:23

Cardi B: Εξηγεί τους λόγους του διαζυγίου με τοn Offset - Ζητά την πλήρη επιμέλεια των παιδιών τους

Newsroom

Σα βόμβα έσκασε ο χωρισμός της Cardi B με τον Offset με την ίδια να ανακοινώνει το χωρισμό τους μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, επιβεβαιώνοντας παράλληλα και την τρίτη εγκυμοσύνη της.

Οπως είναι φυσικό μετά από αυτή τη σκανδαλώδη ανακοίνωση πολλές είναι οι φήμες που ακούστηκαν σχετικά με την αιτία του χωρισμού των δύο σταρ με πολλούς να επικαλούνται οικονομικούς λόγους, οι οποίοι έφτασαν το ζευγάρι σε ρήξη.

Ούτε απιστία ούτε οικονομικοί λόγοι

H Cardi B θέλησε να διευκρινίσει ορισμένα ζητήματα, σχετικά με το διαζύγιό, καθώς όπως δηλώνει η ίδια, δεν μπορεί να καταλάβει ποια είναι αυτή η «καταραμένη» πηγή που διαδίδει τέτοια ψέματα στα ΜΜΕ.

 

Συγκεκριμένα η ράπερ του τόνισε ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της είναι αρκετά υποστηρικτικός, καθώς τη βοηθάει όχι μόνο με την επιχείρησή της, αλλά και με τα παιδιά, διαψεύδοντας τις πληροφορίες που ήθελαν τον Offset αδιάφορο για την οικογένειά του.

Επίσης η Cardi B τόνισε, ότι οι λόγοι του διαζυγίου δεν είναι οικονομικοί, καθώς η ίδια δεν επιθυμεί κάποια διατροφή από τον Offset και η μόνη απαίτηση που έχει, είναι να συνεχίσει να πληρώνει τους λογαριασμούς για τα παιδιά και για το νέο μέλος της οικογένειάς τους που θα γεννηθεί σε λίγο καιρό.

Η διάσημη σταρ κατέθεσε την Τετάρτη αίτηση διαζυγίου από τον Offset, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Kiari Cephus. Την επόμενη ημέρα η ίδια ανακοίνωσε στα social media, ότι περιμένει το τρίτο της παιδί, δημοσιεύοντας την παραπάνω φωτογραφία.

Σημειώνεται, ότι ο λόγος του χωρισμού δεν ήταν ούτε η απιστία, αλλά το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα είχε απομακρυνθεί αρκετά. Τέλος, η Cardi B ζητάει την κύρια επιμέλεια των παιδιών τους, της 6χρονης Κούλτουρ και του 2χρονου Γουέιβ.

διαζύγιοράπερCardi B