Lifestyle|07.08.2024 16:25

Pierce Brosnan: Γιόρτασε την 23η επέτειο γάμου του με ένα τρυφερό μήνυμα στη σύζυγό του

Newsroom

Ο Πιρς Μπρόσναν (Pierce Brosnan) τιμά τη σύζυγό του, Keely Shaye Brosnan, για την 23η επέτειο του γάμου του. Ο ηθοποιός γιόρτασε τη στιγμή-ορόσημο μ' έναν ιδιαίτερο φόρο τιμής στην αγαπημένη σύζυγό του, με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Παράλληλα με το γλυκό του μήνυμα, ο πρώην James Bond μοιράστηκε ένα κολάζ με φωτογραφίες του ίδιου και της Keely από όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένης μιας αναδρομής που τους δείχνει να περπατούν σε μια παραλία και μιας πιο πρόσφατης εικόνας που τους δείχνει να κρατιούνται χέρι-χέρι.

 

«Ευτυχισμένη 23η επέτειο, αγαπημένη μου Keely» έγραψε ο ηθοποιός στη λεζάντα. «Το όμορφο καστανόμαλλο κορίτσι μου, ο βορράς μου, ο νότος μου, η ανατολή και η δύση μου. Όλη μου η αγάπη, αν μείνω πίσω να με περιμένεις».

Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου

Ο φόρος τιμής του ηθοποιού στην Keely έρχεται αφού και εκείνη τον τίμησε για την επέτειό τους στο δικό της λογαριασμό στο Instagram την περασμένη Κυριακή. Δημοσίευσε ένα πόστερ με φωτογραφίες από τον γάμο τους, ενώ τόνισε την ημερομηνία και την τοποθεσία του γάμου τους: «4 Αυγούστου 2001, Ashford Castle, County Mayo, Ιρλανδία».

 

«Είσαι ο καλύτερος, πιο αγαπητός, πιο τρυφερός άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ», συνέχισε στο μήνυμά της. «Χαρούμενη επέτειο, αγάπη μου. Και στα επόμενα 23 χρόνια μαζί. Μακάρι να συνεχίσουμε να είναι δημιουργικοί, περιπετειώδεις, αγαπημένοι, εμπνευσμένοι και χαρούμενοι. Ο χρόνος πετάει με τα φτερά της αγάπης» πρόσθεσε η Keely.

Πιρς Μπρόσνανηθοποιόςγάμος