Lifestyle|07.08.2024 17:05

Britney Spears: Οι γιοι της έχουν συγχωρήσει τον παππού τους για όσα της έκανε - «Τον νοσταλγούν» λέει ο δικηγόρος του

Newsroom

Την παγκόσμια δημοσιογραφική κοινότητα είχε απασχολήσει πριν λίγα χρόνια η κόντρα της ποπ σταρ Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) με τον πατέρα της. Οι γιοι της τραγουδίστριας, Σον Πρέστον και Τζέιντεν Τζέιμς δεν κρατούν κακία στον παππού τους, Τζέιμι για όσα έκανε στη μητέρα τους.

Ο δικηγόρος του πατέρα τους, Κέβιν Φέντερλαϊν έκανε δηλώσεις στην «Page Six» και αναφέρθηκε στη σχέση των δύο αγοριών με τον παππού τους, μετά από όσα έχουν γίνει με την Σπίαρς, κατά τη διάρκεια της υποχρεωτικής κηδεμονίας της. «Τα αγόρια νοσταλγούν τον παππού τους. Τον έχουν συγχωρήσει» είπε χαρακτηριστικά ο Μακ Βενσάν Καπλάν.

Το ιστορικό της διαμάχης

Αν και τον Αύγουστο του 2019, ο Τζέιμι Σπίαρς κατηγορήθηκε για σωματική διαμάχη με τον εγγονό του, Σον Πρέστον που ήταν μόλις 13 ετών, τα δύο αγόρια φαίνεται πως έχουν επιλέξει να τα αφήσουν όλα αυτά στο παρελθόν.

Ο εισαγγελέας της κομητείας Ventura αποφάσισε τελικά να μην κατηγορήσει τον Τζέιμι Σπίαρς για το περιστατικό, αλλά τέθηκαν περιοριστικά μέτρα εναντίον του.

«Δεν ήταν επιθυμία του Κέβιν να δει τον Τζέιμι Σπίαρς να διώκεται» λέει ο δικηγόρος και συνεχίζει: «Εχουν περάσει πέντε χρόνια. Η περιοριστική εντολή έληξε και δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην επικοινωνία του Τζέιμι με τα εγγόνια του».

Άλλη πηγή είπε επίσης στο «TMZ Sunday» ότι τα αγόρια φέρεται να έχουν σχέδια να πάνε να δουν τον παππού τους στη Λουιζιάνα.

δικηγόροςοικογένειατραγουδίστριαΜπρίτνεϊ Σπίαρςπατέρας