Lifestyle|07.08.2024 17:40

Meghan Markle: Η ετεροθαλής αδελφή της ξεκινά νέο δικαστικό αγώνα για δυσφήμηση

Newsroom

Μπλεξίματα για τη Μέγκαν Μαρκλ (Meghan Markle), καθώς πρόκειται να αντιμετωπίσει έναν νέο νομικό πονοκέφαλο, αφού η ετεροθαλής αδελφή της, Samantha, άσκησε έφεση μετά την απορριφθείσα υπόθεση δυσφήμησης εναντίον της.

Η Σαμάνθα Μαρκλ είχε κινηθεί νομικά εναντίον της δούκισσας του Σάσεξ για τα σχόλια που έκανε στην εκπομπή της Οπρα Γουίνφρι το 2021 και στο ντοκιμαντέρ της στο Netflix, «Harry And Meghan» το 2022.

Κατηγόρησε την πρώην ηθοποιό ότι ισχυρίζεται «κακόβουλα ψέματα» σχετικά με την ανατροφή της και αμφισβήτησε τον ισχυρισμό της ότι «μεγάλωσε ως μοναχοπαίδι». Ωστόσο, δικαστήριο των ΗΠΑ απέρριψε τον Μάρτιο την υπόθεση δυσφήμησης που είχε ασκήσει εναντίον της Μέγκαν η ετεροθαλής αδελφή της.

Ανατροπή και έφεση

Τώρα, η Σαμάνθα κάνει έφεση κατά της δικαστικής απόφασης και κατηγορεί την αδελφή της ότι τη δυσφημεί, σύμφωνα με τη Sun.

Σε νέα δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή της εφημερίδας και κατατέθηκαν μόλις δύο ημέρες πριν από τα γενέθλια της δούκισσας την περασμένη Κυριακή 4 Αυγούστου, η ετεροθαλής αδελφή της Μέγκαν ισχυρίζεται: «Η Μέγκαν ήξερε τι έκανε και πώς να το κάνει. Κατέστρεψε τη Σαμάνθα δημοσίως και σε παγκόσμια κλίμακα. Εκανε έτσι ώστε η Σαμάνθα να μην μπορεί να εργαστεί, ή να απολαύσει ακόμη και τις πιο καθημερινές δραστηριότητες, όπως το να πάει στο παντοπωλείο χωρίς παρενόχληση».

Οι δικηγόροι της Σαμάνθα φέρεται να ισχυρίζονται ότι ο δικαστής δεν έλαβε υπόψη του τη σιωπηρή δυσφήμηση που δημιουργείται από την παράλειψη γεγονότων. 

Υποστηρίζουν, επίσης ότι ο ισχυρισμός της Μέγκαν ότι δεν γνώριζε την αδελφή της όταν μεγάλωνε, είχε ως στόχο να δυσφημήσει ένα βιβλίο που είχε γράψει η Σαμάνθα γι’ αυτήν και ότι οι ισχυρισμοί έβλαψαν την προσωπική και επαγγελματική φήμη της Σαμάνθα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δικηγόροι της επιθυμούν προφορική ακρόαση, αλλά δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία.

Μέγκαν Μαρκλ