Lifestyle|08.08.2024 17:08

Angelina Jolie: Είναι σοκαρισμένη και ανήσυχη για το ατύχημα του Pax - «Ηταν πολύ τυχερός» δήλωσε πηγή

Newsroom

Ο Παξ Τζολί - Πιτ παραμένει σε ανάρρωση μετά το ατύχημα του με ηλεκτρονικό ποδήλατο στις 29 Ιουλίου στο Λος Αντζελες. Μια πηγή είπε στο PEOPLE ότι ο 20χρονος γιος της Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) «αναρρώνει ακόμα», ημέρες αφότου βγήκε από μια μονάδα ΜΕΘ στο Λος Αντζελες.

«Νιώθει άβολα και θα χρειαστεί περαιτέρω θεραπείες. Ωστόσο, ήταν πολύ τυχερός» λέει η πηγή. «Θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερο αφού δεν φορούσε κράνος». Ο Παξ νοσηλεύτηκε μετά το περιστατικό της 29ης Ιουλίου, που συνέβη σε περιοχή της λεωφόρου Los Feliz. 

Η αντίδραση της Αντζελίνα Τζολί

«Η Αντζι σοκαρίστηκε και ανησύχησε όταν της τηλεφώνησαν για το ατύχημα» προσθέτει η πηγή για την Τζολί, ενώ σημειώνει ότι τα άλλα πέντε παιδιά της «υποστηρίζουν τον Παξ όσο καλύτερα μπορούν».

Μια πηγή είπε στο PEOPLE στις 5 Αυγούστου ότι ο Παξ απεγκλωβίστηκε από θάλαμο ΜΕΘ και σημείωσε ότι «υπέφερε πολύπλοκο τραύμα και τώρα ξεκινά ο μακρύς δρόμος της ανάρρωσης και της φυσικοθεραπείας».

Εκείνη την ώρα, η πηγή είπε ότι τόσο ο Παξ όσο και η Τζολί «είναι βαθιά ευγνώμονες για τη γρήγορη και σωτήρια δράση των πρώτων ανταποκριτών και την εξαιρετική ιατρική φροντίδα που έλαβαν».

Η πηγή είπε επίσης ότι η Τζολί παρέμεινε δίπλα του κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομείο, ενώ τα αδέρφια του Παξ — Μάντοξ, 22 ετών, Ζαχάρα, 19 ετών, Σίλο, 18 και οι 16χρονες δίδυμες Νοξ και Βιβιέν — «επισκέπτονταν και βοηθούσαν».

Η Τζολί πρόσφατα δούλεψε με τον Παξ και τον Μάντοξ στην επερχόμενη ταινία της «Without Blood», την οποία σκηνοθέτησε. Ο Παξ και ο Μάντοξ εργάστηκαν στο συνεργείο της ταινίας. Το «Without Blood» αναμένεται να κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο τον Σεπτέμβριο.

Μπραντ ΠιτνοσοκομείοπαιδίΑντζελίνα Τζολί