Lifestyle|08.08.2024 19:20

Αρραβωνιάστηκε ο γιος της Julianne Moore, Caleb - Η τρυφερή ανάρτηση της ηθοποιού

Newsroom

Η Τζούλιαν Μουρ (Julianne Moore) μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά πολύ σημαντικά νέα, που αφορούν εκείνη και ένα μέλος της οικογένειας της.

Την Τετάρτη, 7 Αυγούστου, η 63χρονη ηθοποιός, ανακοίνωσε περήφανα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι ο γιος της Κάλεμπ αρραβωνιάστηκε, γράφοντας, «Συγχαρητήρια Cal and Ki. Σας αγαπάμε».

 

Η ανάρτηση περιελάμβανε δύο γλυκές φωτογραφίες του 26χρονου Κάλεμπ να ποζάρει με την αρραβωνιαστικιά του, Kibriyaa Morgan, καθώς χαμογελούσε έντονα και έδειξε το νέο της δαχτυλίδι. Σύμφωνα με το Brides, το πρόσφατα αρραβωνιασμένο ζευγάρι συνδέθηκε για πρώτη φορά ρομαντικά τον Απρίλιο του 2017 και αποφοίτησε από το ίδιο κολέγιο.

Η μέλλουσα νύφη μίλησε για τον μελλοντικό σύζυγό της στη δική της ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας: «Τα μεγάλα παιδιά παντρεύονται!!!! Αχχχχχ δεν θα μπορούσα να σε αγαπήσω περισσότερο αν προσπαθούσα. ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ».

 

Ο Κάλεμπ μοιράστηκε επίσης τα νέα στον δικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ σχολίασε στην ανάρτηση της μαμάς του: «Το καταφέραμε». Το αρραβωνιασμένο ζευγάρι έλαβε υποστήριξη από διάφορους φίλους της Μουρ στην ενότητα σχολίων της ανάρτησής της.

«Ω Θεέ μου, ω θεέ μου!! Συγχαρητήρια!!» έγραψε η Jessica Capshaw. «Συγχαρητήρια!! Πρέπει οπωσδήποτε να γιορτάσουμε με ζυμαρικά», σχολίασε η Ελεν Πομπέο. «Συγχαρητήρια δεν θα μπορούσε να είμαι πιο χαρούμενη» δήλωσε η Tracy Pollan.

Η Χάλι Μπέρι άφησε ένα σχόλιο που έγραφε: «Συγχαρητήρια! Υπέροχο ζευγάρι, όμορφη αγάπη» και η Katie Couric ανέφερε: «Awww yay συγχαρητήρια». Το σχόλιο της Τζένιφερ Γκάρνερ ήταν: «Ολοι μεγάλωσαν, συγχαρητήρια!».

Τζούλιαν ΜουρΧάλι ΜπέριηθοποιόςΤζένιφερ Γκάρνερ