Lifestyle|08.08.2024 20:20

Robert Logan: Πέθανε σε ηλικία 82 ετών ο σταρ του «77 Sunset Strip»

Newsroom

Ο Ρόμπερτ Λόγκαν (Robert Logan) πέθανε σε ηλικία 82 ετών. Ο ηθοποιός του «77 Sunset Strip» πέθανε στις 6 Μαΐου από φυσικά αίτια στο Estero της Φλόριντα, όπως επιβεβαίωσε ο γιος του, Anthony Logan στο PEOPLE. Ωστόσο, η οικογένειά του επέλεξε να περιμένει μέχρι την Τετάρτη 7 Αυγούστου για να ανακοινωθεί ο θάνατός του.

«Ηταν η ενσάρκωση της αγάπης, κυριολεκτικά του πλατωνικού ιδεώδους της συζυγικής ή οικείας αγάπης», είπε η οικογένεια του ηθοποιού σε μια δήλωση στο PEOPLE, προσθέτοντας ότι «αισθάνθηκαν τόσο τυχεροί, τόσο ευλογημένοι που τον έζησαν. Τόσο τυχεροί και τόσο ευλογημένοι που τον ξέραμε».

Λίγα λόγια για τη ζωή του και το έργο του

Γεννημένος στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης στις 29 Μαΐου 1941 και εν μέρει μεγαλωμένος στο Λος Αντζελες από τον πατέρα του Φρανκ, τραπεζίτη και τη μητέρα του Κάθριν, νοικοκυρά, ο Λόγκαν τράβηξε τα βλέμματα ενός ανιχνευτή ταλέντων και σύντομα έγινε ο μιλώντας αργκό υπάλληλος στάθμευσης, J.R. Hale, στη σειρά ντετέκτιβ του ABC «77 Sunset Strip», τον οποίο έπαιξε για δύο σεζόν από το 1961 έως το 1963.

Ο Λόγκαν είναι επίσης περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του Σκιπ Ρόμπινσον στο οικογενειακό δράμα περιπέτειας του 1975«The Adventures of the Wilderness Family», μια ταινία που δημιούργησε τα σίκουελ «The Further Adventures of the Wilderness Family» το 1978 και «Mountain Family Robinson» το 1979.

Οι τίτλοι του περιλαμβάνουν επίσης τη γουέστερν περιπέτεια του 1976 «Across the Great Divide», την οικογενειακή περιπέτεια του 1978 «The Sea Gypsies» και εμφανίσεις σε παραστάσεις όπως ο Δρ Κίλνταρ και ο κύριος Νόβακ.

Ο ηθοποιός γνώρισε τη σύζυγό του, Αλίνα, ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας A Night in Heaven το 1986. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1985.

Ο Λόγκαν αφήνει πίσω του τα αδέρφια του Λόγκαν, Τερέζα, Τζάνετ και Τίμοθι, τη σύζυγό του Αλίνα, το γιο του Αντονι και τη κόρη του Κόρτνει, τη νύφη του Χέιλι και τις εγγονές του  Ελσα, Ινγκριντ και Αλμα.

θάνατοςηθοποιός