Lifestyle|09.08.2024 10:27

Euphoria: Θα υπάρξει τρίτη σεζόν; Τι αποκάλυψε η Hunter Schafer

Newsroom

Ενώ οι θαυμαστές της σειράς «Euphoria» περιμένουν με ανυπομονησία νέα για την τρίτη σεζόν εδώ και δύο χρόνια, φαίνεται πως οι ίδιοι οι ηθοποιοί δεν γνωρίζουν ακόμα αν θα γυριστεί. Όπως αποκάλυψε η Χάντερ Σάφερ (Hunter Schafer), που παίζει το ρόλο της Jules, «δεν έχει ιδέα τι θα συμβεί με την τρίτη σεζόν».

Μιλώντας στο διαδικτυακό podcast «Call Her Daddy», η ηθοποιός της σειράς είπε: «Δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει, μπορείτε πραγματικά να ρωτήσετε όλο το cast, κανείς δεν γνωρίζει».

Οσα γνωρίζουμε για την τρίτη σεζόν

Σύμφωνα πάντως με δήλωση της Francesca Orsi, εκτελεστική αντιπρόεδρος του προγραμματισμού του HBO και επικεφαλής των δραματικών σειρών και ταινιών του καναλιού, η τρίτη σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα τον Ιανουάριο του 2025.

«Είμαι ενθουσιασμένη που είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε την παραγωγή του Euphoria τον Ιανουάριο. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι με τη δημιουργική μας συνεργασία με τον Σαμ και αυτό το απίστευτο καστ», είπε, προτού προσθέσει ότι η ομάδα του HBO «ανυπομονεί να ζωντανέψει αυτή τη νέα σεζόν του Euphoria για τους θαυμαστές».

Η Σάφερ συνέχισε εξηγώντας ότι ακόμα «συμβιβάζεται» με τον θάνατο του συμπρωταγωνιστή της στη σειρά, Angus Cloud και του παραγωγού της σειράς Kevin Turen. «Αν επιστρέψουμε, θα είναι δύσκολο», είπε. «Νομίζω ότι όλοι νιώθουν προσμονή για το αν θα κάνουμε την τρίτη σεζόν. Πιστεύω ότι υπάρχει ένας κόσμος στον οποίο μπορούμε να το διοχετεύσουμε ώστε να γίνει μια όμορφη τρίτη σεζόν, αν συμβεί τελικά, αλλά νομίζω ότι είμαστε όλοι σοκαρισμένοι».

Ο Kevin Turen πέθανε τον Νοέμβριο του 2023 από «καρδιακή δυσλειτουργία», ενώ ο Angus Cloud πέθανε από «τυχαία υπερβολική δόση» κοκαΐνης, μεθόδου και φαιντανύλης τον Ιούλιο του 2023 σε ηλικία 25 ετών.

Euphoriaηθοποιός