Lifestyle|09.08.2024 13:30

Marc Anthony: Ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά στο σπίτι του στη Δομινικανή Δημοκρατία

Newsroom

Το σπίτι του Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) στη Δομινικανή Δημοκρατία έπιασε φωτιά την Πέμπτη 8 Αυγούστου και οι κάμερες των τοπικών ειδήσεων της χώρας κατέγραψαν την τεράστια πυρκαγιά εν δράσει.

Τεράστιες φλόγες και σύννεφα καπνού βρίσκονταν από πάνω από το ακίνητο των 10.000 τετραγωνικών μέτρων, σύμφωνα με το υλικό που απέκτησε το λατινοαμερικάνικο ειδησεογραφικό πρακτορείο El Gordo y La Flaca την Πέμπτη.

Σώθηκε το κεντρικό κομμάτι 

Η αριστερή πλευρά του σπιτιού, που αποτελείται από μπανγκαλόου, όπου συνήθως διαμένουν οι επισκέπτες, φέρεται να ήταν το τμήμα που τυλίχθηκε στις φλόγες. Το κεντρικό σπίτι του κτήματος «El Oasis» δεν επηρεάστηκε.

Είναι άγνωστη προς το παρών η αιτία της τεράστιας πυρκαγιάς. Τα πλάνα των ειδήσεων έδειξαν ότι τα θεμέλια είχαν καεί ολοσχερώς και υπήρχαν σωροί από συντρίμμια γύρω από την περιοχή της πισίνας.

Ο εκπρόσωπος του τραγουδιστή επιβεβαίωσε στο «El Gordo y La Flaca», ότι ευτυχώς ούτε ο σταρ της μουσικής, ούτε η σύζυγός του, Nadia Ferreira, ούτε ο ενός έτους γιος τους, Marco, βρίσκονταν μέσα στη βίλα του Casa de Campo Resort κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς. Ο δημοσιογράφος δήλωσε επίσης, ότι το προσωπικό που βρισκόταν στο χώρο δεν έπαθε τίποτα και ότι κανείς δεν τραυματίστηκε.

πυρκαγιάτραγουδιστήςΜαρκ Άντονι