Lifestyle|09.08.2024 22:07

Shakira: Η βραδινή έξοδος με άγνωστο άντρα που πυροδότησε τις φήμες για νέο ειδύλλιο

Newsroom

Στο προσκήνιο έρχεται ξανά η ερωτική ζωή της Σακίρα (Shakira) έπειτα απο το πολυσυζυτημένο διαζύγιο με τον Ζεράρ Πικέ. Η λατίνα τραγουδίστρια εθεάθη σε βραδινή έξοδο να δειπνίζει με άγνωστο άντρα σε πολυτελές εστιατόριο στο Μαιάμι.

Παρά το γεγονός ότι η καταξιωμένη τραγουδίστρια είχε δηλώσει πρόσφατα ότι δεν ενδιαφέρεται να προχωρήσει άμεσα την προσωπική της ζωή, οι εικόνες που δημοσιεύτηκαν πυροδότησαν ξανά τις φήμες για μία νέα σχέση.

Οι φωτογραφίες που την πρόδωσαν

Φωτογραφίες που εξασφάλισε η PageSix δείχνουν την Κολομβιανή σταρ να απολαμβάνει το δείπνο της με τον άγνωστο άντρα, ενώ συνομιλεί για ώρα μαζί του, στο Lido Bayside στο Standard Spa.

Η ταυτότητα του εικονιζόμενου άνδρα είναι άγνωστη προς το παρών, καθώς καθόταν με την πλάτη στραμμένη προς την κάμερα, όμως τα γκρίζα του μαλλιά αποδεικνύουν ότι πιθανότατα δεν είναι νεαρής ηλικίας.

Στα στιγμιότυπα, η Σακίρα δείχνει να περνάει πολύ καλά μαζί του, αφού χαμογελάει συνεχώς. Ωστόσο, άγνωστο παραμένει το τι είδους σχέση έχουν.

Πρόσφατα, η τραγουδίστρια δήλωσε ότι δεν την ενδιαφέρει να βγει ραντεβού, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει δύο χρόνια από τον χωρισμό της με τον επί χρόνια σύντροφό της και πατέρα των δύο γιων της, Ζεράρ Πικέ.

 

«Δεν το σκέφτομαι αυτό» είπε στο Rolling Stone. «Τι χώρο έχω για έναν άντρα αυτή τη στιγμή στη ζωή μου;» πρόσθεσε.

τραγουδίστριαΣακίρα