Lifestyle|09.08.2024 21:09

Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Zoe Kravitz: Τα τρυφερά λόγια προς τον Channing Tatum

Newsroom

Μία σπάνια ερωτική εξομολόγηση έκανε η Ζόι Κράβιτζ (Zoe Kravitz) για το σύντροφό της Τσάνινγκ Τέιτουμ (Channing Tatum). Με αφορμή τη νέα ταινία «Blink Twice», που ήταν η αρχή για να έρθει το ζευγάρι πιο κοντά, η ηθοποιός έκανε μία συγκινητική ομιλία για τον Τέιτουμ στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας.

Η 35χρονη πρωταγωνίστρια του «Batman» χαρακτήρισε τον ηθοποιό ως «την αγάπη της ζωής της», ενώ αποκάλυψε και ορισμένα στοιχεία από την κοινή τους ζωή.

«Σε ευχαριστώ που είσαι ένας υπέροχος σύντροφος»

Η Ζόι Κράβιτς εξομολογήθηκε αρχικά: «Σε ευχαριστώ που είσαι ένας υπέροχος σύντροφος, σε καθετί. Από την παραγωγή μέχρι την εκτέλεση, από ομιλίες σε συναυλίες, από το να κρατάω το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια μου, στο πάτωμα του μπάνιου γιατί νόμιζα ότι τα έφτιαξα όλα, σε ευχαριστώ που με άφησες να γίνω μια πραγματική ψυχοπαθής».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σε ευχαριστώ για την υπομονή σου, η δημιουργία αυτής της ταινίας μαζί σου ήταν μια απαίσια μεγάλη περιπέτεια. Ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκες να σε κατευθύνω. Είναι πραγματικά ωραίο να κάνεις μια ταινία, αλλά όταν το κάνεις με την αγάπη της ζωής σου, είναι ακόμα πιο κουλ».

Νωρίτερα το ίδιο βράδυ, το ζευγάρι φαινόταν πιο αγαπημένο από ποτέ, καθώς περπατούσε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας, που σκηνοθέτησε η Κράβιτζ και πρωταγωνίστησε ο Tέιτουμ. Η σχέση τους ξεκίνησε να ανθίζει μετά τη γνωριμία τους στο σετ γυρισμάτων της ταινίας το 2021.

Τσάνινγκ ΤέιτουμΖόι Κράβιτςηθοποιός