Lifestyle|09.08.2024 17:51

Cardi B: Το σοκαριστικό ατύχημα που είχε και έβαλε σε κίνδυνο την εγκυμοσύνη της

Newsroom

Πρόσωπο της διεθνούς επικαιρότητας των τελευταίων ημερών έχει γίνει η Cardi B, καθώς μετά τον επίσημο χωρισμό της με το ράπερ Offset ήρθε η εγκυμοσύνη του τρίτου παιδιού της που απασχόλησε τα μίντια.

Ωστόσο αυτή τη φορά έρχεται με μία σοκαριστική αποκάλυψη, καθώς είχε ένα ατύχημα που έβαλε σε κίνδυνο τόσο την ίδια, όσο και το μωρό στην κοιλιά της.

«Δε μπορούσα να κάνω τίποτα, ένιωθα παράλυτη»

Σε ένα ηχητικό μήνυμα που δημοσίευσε, η διάσημη ράπερ λέει πως κατέβαινε τις σκάλες, όταν σκόνταψε και παραλίγο να γλιστρήσει, με αποτέλεσμα από το τράβηγμα να σκιστεί ένας σύνδεσμος δίπλα στη λεκάνη της.

«Κατέβαινα τις σκάλες και γλίστρησα. Θα έπεφτα ή μάλλον, πρακτικά έπεσα. Προσπαθούσα να αποτρέψω τον εαυτό μου από το να πέσει, οπότε κρατιόμουν από το κιγκλίδωμα, αλλά συνέχισα να γλιστράω. Τότε, ένιωσα ένα περίεργο τράνταγμα στο πλευρό μου, ενώ δεν μπορούσα να σηκωθώ», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, περιγράφει ότι φώναξε τον πατέρα της για βοήθεια, αλλά όταν εκείνος ήρθε, παρατήρησε ότι το σώμα της είχε παραλύσει. «Δεν μπορούσα να περπατήσω καθόλου, οπότε σκέφτηκα να κοιμηθώ για λίγο, ελπίζοντας ότι ο πόνος θα υποχωρούσε. Όταν ξύπνησα, δεν μπορούσα να κουνήσω το κάτω μέρος του σώματός μου καθόλου. Μόνο που κουνούσα λίγο τα πόδια μου, πονούσε το κάτω μέρος της κοιλιάς μου. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, ένιωθα παράλυτη» εξηγεί.

Δεδομένου ότι ο πόνος που ένιωθε ήταν πολύ έντονος, κάλεσε ασθενοφόρο για να πάει στο νοσοκομείο. Τελικά, μετά από εξετάσεις, οι γιατροί ανακάλυψαν ότι έσκισε έναν σύνδεσμο κοντά στη λεκάνη της, ακριβώς στο σημείο που ήταν το κεφάλι του μωρού της.

«Εγινε διαστολή κι είχα συσπάσεις κάθε δύο λεπτά για ένα ολόκληρο 24ωρο. Επρεπε λοιπόν, να με παρακολουθούν. Πονούσα πολύ, δεν μπορούσα να κουνηθώ για δύο συνεχόμενες ημέρες» τόνισε. Αφού οι γιατροί της έδωσαν μορφίνη και την κράτησαν στο νοσοκομείο για τρεις ημέρες, την άφησαν να επιστρέψει στο σπίτι της, συμβουλεύοντάς την να είναι πολύ προσεκτική με τις κινήσεις της.

Συνεχίζει τις πρόβες της

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram η Cardi B ανέβασε ένα βίντεο σε ιστορία, που τη δείχνει σε ώρα πρόβας. Με τη φουσκωμένη κοιλιά της, η 31χρονη Αμερικανίδα ράπερ κάνει πρόβες, τραγουδώντας με ένα μπουκάλι αντί για μικρόφωνο, κάνοντας παράλληλα μερικές χορευτικές κινήσεις. 

ράπερCardi B