Lifestyle|09.08.2024 17:02

Mariah Carey: Ο πρώην σύζυγός της δήλωσε πως θα ήθελε να τα ξαναβρεί μαζί της

Newsroom

Μία σίγουρα άβολη αποκάλυψη έκανε ο πρώην σύζυγοσ της Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey), Νικ Κάνον. Ο διάσημος κωμικός εξομολογήθηκε ότι θα επέστρεφε πολύ έυκολα στην καταξιωμένη τραγουδίστρια αν του δινόταν η ευκαιρία.

Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε το 2008, ενώ το 2011 ήρθαν στον κόσμο και τα δύο δίδυμα αγόρια τους, Μονρόε και Μορόκαν. Χώρισαν μετά από οκτώ χρόνια το 2016.

«Θα ήμουν τόσο ηλίθιος αν δεν το έκανα»

Μιλώντας στο E!News, ο 43χρονος δήλωσε αρχικά: «Ανήκουμε ο ένας στον άλλο», ενώ στη συνέχεια, τόνισε πως θα ήταν χαζός αν δεν γύρναγε σε εκείνη. «Θα ήμουν τόσο ηλίθιος αν δεν το έκανα», είπε, ενώ όταν ρωτήθηκε τι είναι αυτό που τους εμποδίζει να είναι και πάλι μαζί, απάντησε: «Δεν με θέλει».

«Ε ναι, αφού έφυγες κι έκανες άλλα δέκα παιδιά», του είπε εκείνη τη στιγμή η παρουσιάστρια. Ο Νικ Κάνον και η Μαράια Κάρεϊ απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, όσο ήταν παντρεμένοι.

«Μια ολόκληρη ομάδα μπέιζμπολ» παραδέχτηκε ο Νικ Κάνον, ενώ πρόσθεσε χιουμοριστικά: «Ναι το καταλαβαίνω, είναι σαν να λέω μόνος μου στον εαυτό μου δεν μπορείς να γυρίσεις σπίτι».

Νικ ΚάνονΜαράια Κάρεϊ