Lifestyle|10.08.2024 22:00

Adele: Επιβεβαίωσε και επίσημα το γάμο της με τον Rich Paul

Newsroom

Μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι η Αντέλ (Adele) δέχτηκε πρόταση γάμου από τον επί χρόνια αγαπημένο της, Ρίτς Πολ (Rich Paul), έρχεται η ίδια η τραγουδίστρια να το επιβεβαιώσει από μόνη της.

Η περιοδεία της Αντέλ βρίσκεται σε δράση με την αγγλίδα καλλιτέχνιδα να δίνει εχθές το βράδυ μία ακόμη συναυλία στο Μόναχο. 

Η πλάκα που αποκάλυψε το... γάμο

Την ώρα της συναυλίας ένας από τους θαυμαστές της που βρισκόταν στο κοινό της φώναξε ότι θέλει να την παντρευτεί. Εκείνη το άκουσε και έδωσε μια αφοπλιστική απάντηση.

«Δεν μπορώ να σε παντρευτώ, γιατί ήδη παντρεύομαι. Οπότε δεν μπορώ», είπε, ενώ κρατούσε ψηλά το αριστερό της χέρι, δίνοντας στον θαυμαστή της να καταλάβει ότι είναι αρραβωνιασμένη.

Αν και αυτή τη φορά, δεν φορούσε κάποιο δαχτυλίδι, η Αντέλ εθεάθη τον προηγούμενο μήνα να φορά ένα μεγάλο μονόπετρο στον παράμεσο του χεριού της.

Το διαμάντι οκτώ καρατίων εκτιμήθηκε ότι αξίζει πάνω από 875.000 δολάρια. Το ζευγάρι πυροδότησε για πρώτη φορά φήμες ότι έχει αρραβωνιαστεί, τον Φεβρουάριο του 2022, όταν η τραγουδίστρια έφτασε στα Brit Awards, φορώντας το δαχτυλίδι.

Αντέλτραγουδίστρια