Lifestyle|10.08.2024 14:44

Αγωνία για την Christina Aguilera: Πιο αδυνατισμένη από ποτέ - Φήμες ότι παίρνει χάπια αδυνατίσματος

Newsroom

Εμφανώς αδυνατισμένη φαίνεται να είναι η Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera) στις τελευταίες της αναρτήσεις στα social media, με τους θαυμαστές της να έχουν αρχίσει να ανησυχούν για την εμφάνιση της.

Η τραγουδίστρια έχει χάσει μέχρι τώρα συνολικά 18 κιλά, σύμφωνα με πληροφορίες της DailyMail, πυροδοτώντας τις φήμες πως έχει πάρει Ozempic, το φάρμακο που επιλέγουν οι περισσότεροι διάσημοι πλέον, για απώλεια κιλών.

Οι φωτογραφίες που προκάλεσαν ανησυχία

Στην τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αγκιλέρα δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της, στις οποίες φαίνεται ξεκάθαρα η αλλαγή στο σώμα της.

 

Σε ένα από τα στιγμιότυπα, η σταρ ποζάρει με ένα ροζ κορμάκι και ψηλές λευκές μπότες, ενώ στο χέρι της κρατάει το λουρί του σκύλου της. Σε άλλη φωτογραφία, η Κριστίνα Αγκιλέρα ποζάρει μαζί με την κόρη της.

Oπως φαίνεται, κάποιοι από τους θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν με τη νέα της εικόνα, ενώ μέσα σε λίγες ώρες, η ανάρτησή της συγκέντρωσε πάνω από 85.000 likes. Πολλοί όμως ήταν και αυτοί που σχολίασαν αρνητικά την εικόνα της προκαλώντας ερωτήματα.

Κριστίνα Αγκιλέρατραγουδίστρια