Lifestyle|11.08.2024 12:52

Ερωτευμένη η Emily Ratajkowski: Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος

Newsroom

Η Εμιλι Ραταϊκόφσκι (Emily Ratajkowski) δείχνει να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Shaboozey, ενός Αμερικανού τραγουδιστή και παραγωγού που συνδυάζει hip hop, country και ροκ στη μουσική του.

Το μοντέλο μάλλον επιβεβαίωσε άθελα του από μόνη της το ειδύλλιο, αφού εθεάθη να παρακολουθεί συναυλία του. Μάλιστα, αυτή ήταν η δεύτερη κοινή έξοδος σε δύο μόλις ημέρες.

Η έξοδος που τους πρόδωσε

Οι δυο τους κρατιόνταν χέρι - χέρι σε κλαμπ της Νέας Υόρκης νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ενώ την Πέμπτη το βράδυ η Ραταϊκόφσκι βρέθηκε στο καλοκαιρινό πάρτι στο κλαμπ Z100, όπου εμφανιζόταν ο φερόμενος αγαπημένος της. Ωστόσο, το μοντέλο έδειχνε να προτιμά την ινκόγκνιτο εμφάνιση, ντυμένο στα μαύρα με γυαλιά ηλίου.

Πηγή είπε στο Page Six ότι εφαρμόστηκε πολιτική «όχι φωτογραφίες» όταν κάποιοι προσπάθησαν να φωτογραφήσουν την ίδια. «Αυτή ή η ομάδα της δεν άφηναν κανέναν ούτε από το μαγαζί να τη φωτογραφήσουν» υποστήριξε η πηγή.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός του iHeartRadio κατάφερε να πάρει κάποια πλάνα από το 33χρονο αμερικάνικο μοντέλο, τα οποία ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το μοντέλο απεικονιζόταν να παρακολουθεί και να λικνίζεται στην εμφάνιση του Shaboozey. Φαινόταν να είναι μόνη της και να έχει απομονωθεί από το πλήθος.

Έμιλι Ραταϊκόφσκιμοντέλο