Lifestyle|11.08.2024 13:48

Britney Spears: Ανέβασε βίντεο που κάνει τραμπολίνο σε παιδότοπο και «φούντωσαν» ξανά τα σχόλια και οι συνωμοσίες

Newsroom

Πολλές είναι οι φορές που η ψυχική υγεία της Μπρίτνει Σπίαρς (Britney Spears) έχει γίνει αντικείμενο έντονων συζητήσεων στην παγκόσμια δημοσιογραφική κοινότητα -και όχι μόνο.

Τα τελευταία χρόνια η ταραχώδης ζωή της έχει απασχολήσει πολλάκις τους θαυμαστές της, οι οποίοι ανησυχούν για την πορεία της και της στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης.

Η 42χρονη τραγουδίστρια έχει επιλέξει να απέχει από οποιαδήποτε καλλιτεχνική δραστηριότητα με δική της απόφαση, καθώς όπως έχει δηλώσει ουδέποτε ήθελε να ασχοληθεί με τη μουσική αλλά την ανάγκασε η οικογένειά της.

Το ανησυχητικό βίντεο 

Τώρα ένα νέο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα δείχνει τη Σπίαρς να διασκεδάζει σε ένα τραμπολίνο ενός παιδότοπου μαζί με παιδιά.

Η κάτοχος Grammy φαίνεται να μην τη νοιάζει που την κοιτάει ο κόσμος ενώ απολαμβάνει τη στιγμή παρέα με τρία από τα παιδιά του σύντροφού της Πολ Σόλιζ. Αν και ο ίδιος δεν φαίνεται σε κάποιο βίντεο πιθανότατα βρίσκεται μαζί της.

Όπως γίνεται με πολλά της βίντεο, «φούντωσαν» ξανά πολλά σχόλια και ερωτήματα για την κατάσταση της υγείας της, αν και μερικοί θαυμαστές της υποστήριξαν ότι απλά διασκεδάζει χωρίς ταμπού.

τραγουδίστριαΜπρίτνεϊ Σπίαρς