Lifestyle|12.08.2024 14:25

Angel Salazar: Πέθανε στον ύπνο του ο βοηθός του Al Pacino στο Scarface

Newsroom

Ο Άνχελ Σαλαζάρ (Angel Salazar), γνωστός ως ο έμπιστος βοηθός του Αλ Πατσίνο (Al Pacino) «Chi Chi» στην εμβληματική γκανγκστερική ταινία «Scarface» (Σημαδεμένος) πέθανε σε ηλικία 68 ετών.

Ο εκπρόσωπος και στενός φίλος του ηθοποιού, ανέφερε στο TMZ ότι «ο ηθοποιός πέθανε στον ύπνο του στο σπίτι του φίλου του στο Μπρούκλιν το Σαββατοκύριακο». Την Κυριακή το πρωί, όπως πρόσθεσε, ο ίδιος πήγε να συναντήσει τον ηθοποιό σε ένα δωμάτιο και βρήκε το άψυχο σώμα του στο κρεβάτι. Η αιτία θανάτου δεν έγινε ακόμη γνωστή, αλλά ο φίλος του Σαλαζάρ ενημέρωσε το πρακτορείο, ότι ο 69χρονος υπέφερε από χρόνιες καρδιακές παθήσεις.

Λίγα λόγια για τον «Chi Chi»

Ο Άνχελ Σαλαζάρ ήταν Κουβανοαμερικανός ηθοποιός και κωμικός, γνωστός για το ρόλο του ως Chi Chi στην εμβληματική ταινία «Σημαδεμένος» του 1983. Στην ταινία, υποδύθηκε τον πιστό συνεργάτη του Τόνι Μοντάνα, τον χαρακτήρα που ενσάρκωσε ο Αλ Πατσίνο.

Ο Σαλαζάρ εμφανίστηκε και σε άλλες ταινίες, όπως το Punchline (1988), όπου πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Τομ Χανκς. Εκτός από τη δουλειά του στον κινηματογράφο, ήταν γνωστός και ως stand-up comedian.

ηθοποιόςΑλ Πατσίνο