Lifestyle|12.08.2024 22:00

Βασιλιάς Κάρολος: Επέβαλλε αυστηρούς κανόνες για είσοδο στο κάστρο του Μπαλμόραλ

Newsroom

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα ήδη βρίσκονται στο Κάστρο του Μπαλμόραλ για να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Τηρώντας την παράδοση της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ, εκεί θα συγκεντρωθούν τα περισσότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Αυτές τις ημέρες το βασιλικό ζεύγος αναμένει τα εγγόνια του.

Ωστόσο, ο βασιλιάς Κάρολος επέβαλε έναν αυστηρό κανόνα στους προσκεκλημένους του κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Μπαλμόραλ: Απαγορεύεται η χρήση κινητών τηλεφώνων!

Εκτός από τα εγγονια του βασιλιά Κάρολου, Τζορτζ, Σαρλό και Λιούς, στη Σκωτία θα ταξιδέψουν και τα παιδιά του Τόμας και της Λάουρα, γιου και κόρης της Καμίλα, για να βρεθούν κοντά στη γιαγιά τους.

Ο λόγος της απόφασης

Ενώ ολόκληρο το κάστρο ετοιμάζεται για την άφιξή τους, ο Κάρολος Γ’ αποφάσισε να επιβάλει αυστηρό κανόνα στα εγγόνια του, σε αυτά της συζύγου του, αλλά και σε όλους τους νέους που θα διαμείνουν στη βασιλική κατοικία αυτό το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με μια πηγή κοντά στην οικογένεια που μίλησε στην Express, τα κινητά τηλέφωνα θα απαγορευθούν κατά τη διάρκεια της διαμονής. «Μας υπενθύμισαν απαλά να αποφεύγουμε τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις φωτογραφίες από οικογενειακές εκδηλώσεις», είπε.

«Πρόκειται για ιδιωτικές οικογενειακές διακοπές και λόγω των μελών της ευρύτερης οικογένειας που φτάνουν φέτος, προσπαθούν να κρατήσουν τα πάντα όσο το δυνατόν πιο ιδιωτικά». Αν και δεν επιτρέπεται η δημοσίευση φωτογραφιών στους προσωπικούς λογαριασμούς κατά τη διάρκεια της παραμονής των καλεσμένων, όσον αφορά στα επίσημα κοινωνικά δίκτυα της βασιλικής οικογένειας, οι κανόνες είναι διαφορετικοί.

«Οι επίσημοι λογαριασμοί μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι μια διαφορετική ιστορία, καθώς αυτές οι φωτογραφίες εγκρίνονται από την ομάδα επικοινωνίας πριν ανέβουν», ανέφερε η πηγή.

ΚαμίλαΒασιλιάς Κάρολος