Lifestyle|12.08.2024 20:00

Madonna: Οι τρυφερές ευχές στο γιο της για τα 24α γενέθλια του

Newsroom

Ο γιος της Μαντόνα (Madonna), Ρόκο Ρίτσι (Rocco Ritchie) είχε το Σάββατο 10 Αυγούστου γενέθλια και έκλεισε τα 24, με τη βασίλισσα της ποπ να του έυχεται με τον δικό της τρυφερό και στοργικό τρόπο.

Η Αμερικανίδα σταρ, θέλοντας να τον τιμήσει και να του ευχηθεί δημόσια αυτή την ξεχωριστή ημέρα, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες του.

«Σ'αγαπώ για μία αιωνιότητα»

Στην αρχή βλέπουμε να ποζάρει η τραγουδίστρια με το γιο της και ο Ρόκο να της δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μέτωπο. Στη συνέχεια ακολουθούν και άλλες στιγμές από τη ζωή του 24χρονου.

 

Η ποπ σταρ στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Χρόνια πολλά ROCCO- ο μακρύς και ελικοειδής δρόμος μέσα από όλες τις πολλές διαθέσεις και ενσαρκώσεις σου ήταν ταραχώδης και γεμάτος εκπλήξεις. Αλλά μέσα από όλα αυτά -η περιέργειά σου και η καλλιτεχνική σου ψυχή ήταν η κόλλα που μας κράτησε ενωμένους. Δόξα τω Θεώ για την Τέχνη. Δόξα τω Θεώ για σένα. Είμαστε μαζί για πολλές ζωές. Σε ευχαριστώ που με επέλεξες ξανά. Σ’ αγαπώ -για μία αιωνιότητα

 

Τον Απρίλιο η Madonna παρευρέθηκε στην έκθεση ζωγραφικής του γιου της και θέλησε και τότε να δηλώσει δημόσια πόσο περήφανη είναι για αυτόν, γράφοντας: «Είμαι τόσο χαρούμενη που είχα το ρεπό μου για να απολαύσω την τελευταία συλλογή ζωγραφικής του γιου μου Rocco με τίτλο «Pack A Punch» εμπνευσμένη από μαχητές Muay Thai. Τόσο περήφανη!»

Μαντόνατραγουδίστρια