Lifestyle|13.08.2024 12:40

Jennifer Lopez: Επανασύνδεση με τον Ben Affleck; Τι «φούντωσε» τις φήμες

Newsroom

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) τους ξάφνιασε όλους και συναντήθηκε με τον Μπεν Αφλεκ (Ben Affleck), έπειτα από πάνω από δύο μήνες χωριστά. Λέγεται πως η σουπερστάρ επισκέφθηκε τον εν διαστάσει σύζυγό της στο νέο σπίτι του το Σαββατοκύριακο, αφού οι δυο τους πέρασαν μεγάλο μέρος του καλοκαιριού χωριστά.

Σύμφωνα με πληροφορίες μιας πηγής στο PEOPLE αναφέρθηκε ότι η τραγουδίστρια πέρασε από το σπίτι που νοίκιασε ο Αφλεκ στο Μπρεντγουντ την Κυριακή 11 Αυγούστου, ενώ εκείνος βρισκόταν εκεί. Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, η ίδια συνόδευσε τον 12χρονο γιο του Σάμουελ στο εμπορικό κέντρο.

Η στοργική της εικόνα απέναντι στα παιδιά του

Σύμφωνα με την πηγή η Λόπεζ, η οποία έχει τα 16χρονα δίδυμα Μαξ και Εμμα με τον πρώην σύζυγό της Μαρκ Αντονι (Marc Anthony), ανυπομονεί να περάσει χρόνο με τα παιδιά του Αφλεκ πριν αρχίσει το σχολείο. Ο ηθοποιός και η πρώην σύζυγός του Τζένιφερ Γκάρνερ (Jennifer Garner) έχουν τη 18χρονη Βάιολετ, τον 15χρονο Φιν και τον 12χρονο Σάμουελ.

«Επειδή δεν είναι με τον Μπεν δεν σημαίνει ότι δεν νοιάζεται για τα παιδιά του», λέει η πηγή. «Πάντα νοιαζόταν γι’ αυτά. Πέρασε μήνες ψάχνοντας το τέλειο σπίτι για τη μικτή τους οικογένεια πέρυσι. Τώρα που επέστρεψε στο Λος Άντζελες θέλει να περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί τους πριν ξαναρχίσει το σχολείο και η Violet πάει στο κολέγιο».

Μια πηγή δήλωσε προηγουμένως στο PEOPLE στις 6 Αυγούστου ότι η Λόπεζ και ο Αφλεκ, του οποίου τα 52α γενέθλια είναι αυτή την Πέμπτη, 15 Αυγούστου, δεν είχαν δει ο ένας τον άλλον εδώ και εβδομάδες. Πρόσθεσε αυτή η πηγή: «Προχωρούν χωριστά. Η Τζένιφερ προσπαθεί να βρει ένα νέο σπίτι για να κάνει μια νέα αρχή».

Μέρες αργότερα, άλλη πηγή είπε ότι: «Ο Αφλεκ τα πάει καλά και ευδοκιμεί όταν είναι απασχολημένος, και δουλεύει ασταμάτητα. Τα παιδιά δεν έχουν πάει ακόμη στο σχολείο. Περνάει και εκείνος πολύ χρόνο μαζί τους. Δεν ήταν και το πιο εύκολο καλοκαίρι γι’ αυτόν. Απλά προσπαθεί να μείνει συγκεντρωμένος και να κάνει κάθε μέρα όσο το δυνατόν καλύτερη».

Τζένιφερ ΓκάρνερΤζένιφερ ΛόπεζΜαρκ ΆντονιηθοποιόςτραγουδίστριαΜπεν Άφλεκ