Lifestyle|13.08.2024 14:58

Robin Williams: 10 χρόνια από τον θάνατο του ηθοποιού - Η συγκινητική ανάρτηση του γιου του

Newsroom

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται από τον απρόσμενο και τραγικό θάνατο του Ρόμπιν Ουίλιαμς (Robin Williams). Ο αείμνηστος ηθοποιός αυτοκτόνησε στις 11 Αυγούστου του 2014 σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια του και στο παγκόσμιο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Πλήθος συγγενών, φίλων και συνεργατών θέλησαν να αποτίσουν φόρο τιμής για την δεκαετή επέτειο από το θάνατο ενός από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

«Θα σε αγαπώ για πάντα»

Με μία πολύ γλυκιά ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γιος του ηθοποιού, Ζακ θυμήθηκε και τίμησε με τον δικό του τρόπο τον πατέρα του. Μάλιστα, δημοσίευσε μία φωτογραφία του ως Mork από την επιτυχημένη κωμική σειρά «Mork & Mindy» του 1978.

 

«Μπαμπά, είναι δύσκολο να πιστέψω ότι έχουν περάσει 10 χρόνια. Σήμερα, αναλογίζομαι την απέραντη αγάπη που μοιράστηκες με όλους μας – την οικογένειά σου, τους φίλους σου και όλους όσους συνάντησες. Συνεχίζεις να με εμπνέεις κάθε μέρα να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω στη δημιουργία ενός πιο συνδεδεμένου και αγαπημένου κόσμου για την οικογένειά μας. Θα σε αγαπώ για πάντα», έγραψε συγκινημένος.

Η αναμνηστική φωτογραφία της Τζένιφερ Λόπεζ

Μέσα στους πρώην συνεργάτες που τίμησαν τον Ρόμπιν Ουίλιαμς ήταν και η Τζένιφερ Λόπεζ. Η λατίνα σουπερσταρ δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο από το 1996 και μερικές σκηνές της ταινίας «Jack»,  όπου ο χαρακτήρας της ηθοποιού Miss Marquez υποδέχεται τον Ουίλιαμς, που υποδυόταν τον Jack Powell, σε μια τάξη.

 

«Εχουμε όλοι πολύ περισσότερα κοινά απ’ ό,τι νομίζετε. Γιορτάζουμε τα 28 χρόνια αυτής της πολύ ιδιαίτερης ταινίας JACK με τον ασύγκριτο Ρόμπιν Ουίλιαμς», έγραψε η Τζένιφερ Λόπεζ στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Ρόμπιν ΟυίλιαμςηθοποιόςΤζένιφερ Λόπεζ