Lifestyle|13.08.2024 15:10

Alvaro Morrata: Διαζύγιο «βόμβα» για τον ποδοσφαιριστή με την Alice Campello έπειτα από 7 χρόνια γάμου

Newsroom

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν ο Αλβάρο Μοράτα (Alvaro Morata) και η Αλις Καμπέγιο (Alice Campello), ύστερα από εφτά χρόνια γάμου και μετά την απόκτηση τεσσάρων παιδιών.

Τόσο ο Ισπανός ποδοσφαιριστής όσο και η σύζυγός του ανάρτησαν και οι δύο μέσω Instagram ένα μακροσκελές κείμενο, που αναλύουν τους λόγους, που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Ωστόσο και οι δύο επισημαίνουν, ότι δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους και η βασική αιτία του διαζυγίου ήταν απλά η φθορά του χρόνου.

Η ανακοίνωση του ζευγαριού

Κανείς όμως δεν περίμενε την ανακοίνωση του διάσημου ζευγαριού, καθώς μόλις λίγες ημέρες πριν δημοσίευαν απο κοινού φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

 

O Μοράτα μέσα από μία ιστορία που ανέβασε, αναφέρει: «Μετά από αρκετό καιρό σκέψης, η Αλις και εγώ αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους. Ηταν μια θαυμάσια και αξιοσέβαστη σχέση όπου αγαπήσαμε και υποστηρίξαμε πολύ ο ένας τον άλλον. Αυτά ήταν υπέροχα χρόνια και το αποτέλεσμα αυτής της σχέσης είναι τα τέσσερα παιδιά μας, τα οποία είναι αναμφίβολα το καλύτερο πράγμα που έχουμε κάνει ποτέ. Πρόκειται για μια επώδυνη απόφαση, γι’ αυτό ζητάμε σεβασμό και ενσυναίσθηση.

Μην εφευρίσκετε ιστορίες για μια στιγμή προσοχής, διότι, όπως επαναλαμβάνω: δεν υπήρξε ποτέ έλλειψη σεβασμού, παρά μόνο πολλές συνεχείς παρεξηγήσεις που σταδιακά φθείρουν τα πράγματα. Η Αλις θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και όλα όσα ζήσαμε μαζί ήταν απίστευτα και μια μεγάλη εμπειρία μάθησης», δήλωσε ο ισπανός ποδοσφαιριστής.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017 και μαζί απέκτησαν τέσσερα παιδιά. Τρία αγόρια και ένα κορίτσι, το οποίο είναι το μικρότερο και γεννήθηκε το 2023.

 

 

 

 

Αλβαρο Μοράταποδοσφαιριστήςδιαζύγιο