Lifestyle|14.08.2024 18:21

Kylie Jenner: Αρνείται ότι πήρε χάπια αδυνατίσματος για να χάσει βάρος

Newsroom

Η Κάιλι Τζένερ (Kylie Jenner) παραχώρησε νέα συνέντευξη και διέψευσε μεταξύ άλλων τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει λάβει φάρμακα αδυνατίσματος για να χάσει γρηγορότερα κιλά.

Φήμες λένε πως η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας παίρνει Ozempic, για απώλεια βάρους, προκειμένου να χάσει τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Τα κιλά της εγκυμοσύνης και η γυμναστική

Μιλώντας στη βρετανική Vogue, το 27χρονο μοντέλο ξεκαθάρισε πως ακολουθεί μονάχα σωστή διατροφή και γυμναστική και ο λόγος που έχασε τόσο γρήγορα κιλά ήταν λόγω εγκυμοσύνης.

«Εχω επιστρέψει στα κιλά που είχα πριν αποκτήσω την κόρη μου και τον γιο μου και οι άνθρωποι συγκρίνουν ακόμα την εικόνα μου με το πώς ήμουν τρεις μήνες μετά τον τοκετό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ξεχνούν όλοι ότι πήρα 27 κιλά και στις δύο εγκυμοσύνες; Ημουν 90 κιλά, όταν γέννησα τα μωρά μου, που ήταν και τα δύο 9 κιλά το καθένα. Τελικά έχασα όλο το βάρος της εγκυμοσύνης μετά την κόρη μου κι έμεινα έγκυος στον γιο μου, δύο μήνες αργότερα. Ένιωθα σε φόρμα και τα πήγαινα καλά και μετά, αφού γέννησα, έκανα ξανά το ίδιο», συμπλήρωσε.

Όπως λέει, αν έπαιρνε κάποιο φάρμακο δεν θα δίσταζε να το αποκαλύψει στους θαυμαστές της, αφού ανά διαστήματα έχει αναφερθεί επίσης, στις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

 

«Απλώς προσπαθώ να είμαι υγιής και υπομονετική. Το περπάτημα και οι πιλάτες είναι ο αγαπημένος μου συνδυασμός», είπε κλείνοντας, ενώ εξέφρασε το παράπονό της πώς: «Από όταν έγινα μητέρα, νομίζω ότι ο κόσμος δεν έχει καθόλου ενσυναίσθηση απέναντί μου».

μοντέλοΚάιλι Τζένερ