Lifestyle|15.08.2024 23:00

Gillian Anderson: Κυκλοφορεί βιβλίο με ερωτικές ιστορίες αγνώστων

Newsroom

Να ταράξει τα νερά και να βρεθεί στο επίκεντρο του λογοτεχνικού κόσμου θέλει από το φθινόπωρο του 2024 η Τζίλιαν Αντερσον (Gillian Anderson). Η ηθοποιός της πετυχημένης σειράς του Netflix «Sex Education» έγραψε ένα βιβλίο, με τίτλο «Want» (θέλω), το οποίο πραγματεύεται τη γυναικεία σεξουαλική επιθυμία.

Ο βαθύτερος στόχος

Οπως γράφει σε ανάρτησή της στο Instagram: «Το βιβλίο Want, που κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο, συγκεντρώνει τις επιστολές εκατοντάδων γυναικών από όλο τον κόσμο που μοιράζονται τις βαθύτερες φαντασιώσεις τους. Παρουσιάζεται από εμένα, μαζί με τη δική μου ανώνυμη επιστολή και αποκαλύπτει πώς αισθάνονται οι γυναίκες για το σεξ όταν έχουν την ελευθερία να είναι απόλυτα ο εαυτός τους.Η ελπίδα μου είναι ότι διαβάζοντας αυτές τις επιστολές θα μπορέσετε να αναρωτηθείτε πραγματικά: Τι θέλω; Είναι το βιβλίο μου. Είναι το βιβλίο ΜΑΣ».

 

Την ίδια ώρα η εκδοτική εταιρεία δημοσίευσε επίσης ένα κείμενο σχετικά με το βιβλίο, το οποίο συνοδεύεται από ένα video της ηθοποιού, το οποίο προωθεί το νέο της εγχείρημα.

 

«Το Want έχει προσφέρει πολύ περισσότερα απ’ όσα θα μπορούσε ποτέ κανείς να ελπίζει – έναν χείμαρρο αχαλίνωτου πάθους από όλο τον κόσμο. Οι φαντασιώσεις είναι όλες εξαιρετικές: γεμάτες επιθυμία, φόβο, οικειότητα, ντροπή, ικανοποίηση και, τελικά, απελευθέρωση.

Ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε μια νέα συζήτηση για τη σεξουαλική δύναμη, ιδιαίτερα για τις γυναίκες. Σεξουαλική απελευθέρωση πρέπει να σημαίνει ελευθερία να απολαμβάνουμε το σεξ με τους δικούς μας όρους, να λέμε αυτό που θέλουμε, όχι αυτό που μας πιέζουν ή πιστεύουμε ότι αναμένεται να θέλουμε», τόνισε η ηθοποιός και συγγραφέας.

ηθοποιόςΤζίλιαν ΆντερσονSex Education