Lifestyle|16.08.2024 16:30

Γιάννης Ζουγανέλης: Το «ευχαριστώ» σε όλους όσους του συμπαραστάθηκαν αφότου κάηκε το σπίτι του

Newsroom

Δύσκολες ώρες περνάει ο Γιάννης Ζουγανέλης, καθώς το σπίτι του στο Βαρνάβα κάηκε ολοσχερώς στη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε πριν μερικά 24ωρα στη βορειοανατολική Ατιική.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μετά το πρώτο του μήνυμα που ανακοίνωσε το τραγικό συμβάν επέστρεψε αυτή τη φορά με ένα νέο μήνυμα αυτή τη φορά θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο που του συμπαραστάθηκε σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή που βίωσε.

«Οι Ελληνες είμαστε οι πιο αλληλέγγυοι»

Μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιάννης Ζουγανέλης εξέφρασε την ευγνομωσύνη του προς όλους όσους του στάθηκαν και τον έκαναν να νιώσει καλύτερα.

 

«Ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που έχουν την διάθεση να συμπαρασταθούν σε όλους τους πληγέντες από τη φωτιά. Ευχαριστώ και προσωπικά γιατί συνειδητοποίησα ότι οι Έλληνες είμαστε ίσως οι πιο αλληλέγγυοι. Η φράση που άκουσα είναι "ό,τι χρειαστείς είμαστε δίπλα σου όλοι" ανεξάρτητα από τον πλούτο του καθενός. Γιατί πλούτος είναι το συναίσθημα. Σας ευχαριστώ, γιατί η ζωή είναι μπροστά και θα πολεμήσουμε όχι για την πάρτη μας θα πολεμήσουμε για όλους για το καλό μας», είπε συγκινημένος ο ηθοποιός.

Γιάννης ΖουγανέληςκαλλιτέχνηςΒαρνάβας