Lifestyle|16.08.2024 21:15

Kit Harington: Εγγυάται ότι τα παιδιά του δεν θα παρακολουθήσουν «Game of Thrones»

Newsroom

Ο Κιτ Χάρινγκτον (Kit Harington) εγγυάται ότι τα παιδιά του δεν πρόκειται ποτέ να τον παρακολουθήσουν να προστατεύει τα επτά βασίλεια με τη Νυχτερινή Φρουρά. Ο Άγγλος ηθοποιός υποδύθηκε τον Τζον Σνόου στη σειρά επικής φαντασίας «Game of Thrones» για οκτώ σεζόν, από το 2011 έως το 2019.

Στα γυρίσματα γνώρισε τη σύζυγό του Ρόουζ Λέσλι (Rose Leslie), η οποία υποδύθηκε την Ίγκριτ για τρεις σεζόν, από το 2012 έως το 2014. «Δεν νομίζω ότι θα θέλουν να παρακολουθήσουν το "Game of Thrones"» είπε ο Χάρινγκτον στο E!. «Σας εγγυώμαι απολύτως ότι πιθανότατα δεν θα θέλουν ποτέ να δουν αυτή τη σειρά» πρόσθεσε. 

«Θα νιώσουν πολύ άβολα»

Όταν ρωτήθηκε αν τα παιδιά του θα ήθελαν ή θα ενδιαφέρονταν να δουν τη σχέση του με τη Λέσλι να εξελίσσεται στην οθόνη, είπε, «νομίζω ότι θα νιώσουν πολύ άβολα». Ο Χάρινγκτον και η Λέσλι παντρεύτηκαν το 2018 και έχουν μαζί δύο παιδιά, έναν γιο τριών ετών και μια κόρη ενός έτους.

Απαντώντας στην ερώτηση αν τα παιδιά του εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την καριέρα και την εργασία του, ο Χάρινγκτον ανέφερε: «Δεν νομίζω ότι θα θέλουν να παρακολουθήσουν ο,τιδήποτε στο οποίο συμμετέχω» υπογράμμισε.

«Πιστεύω ότι θα είναι μια από αυτές τις θλιβερές συζητήσεις που θα λέω: «Kοίτα αυτό στο οποίο ήμουν πριν από 20 χρόνια». Και θα απαντούν: «Μπαμπά όχι» σχολίασε ο ηθοποιός.

ηθοποιόςGame of ThronesΚιτ Χάρινγκτον