Lifestyle|16.08.2024 20:00

Ben Affleck: Με την πρώην σύζυγό του πέρασε τα γενέθλια του

Newsroom

Δεν πέρασε μόνος του τα 52α γενέθλια στις 15 Αυγούστου του ο Μπεν Αφλεκ (Ben Affleck) , καθώς στο νεό του διαμέρισμα εθεάθη να μπαίνει η πρώην σύζυγός του Τζένιφερ Γκάρνερ (Jennifer Garner)

Καθώς οι συζυγικές του δυσκολίες με τη Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) συνεχίζονται, οι σχέσεις των δύο πρώην συζύγων φαίνεται πως παραμένουν εξαιρετικές, αφού άλλωστε έχουν μαζί και τρία παιδιά.

Η εορταστική επίσκεψη

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Ξαφνικά 30» φορούσε ένα ριγέ λευκό T-shirt και ένα ναυτικό παντελόνι κατά τη διάρκεια της στάσης της στο σπίτι του ηθοποιού που νοικιάζει στο Μπρέντγουντ της Καλιφόρνιας.

Τα πράγματα φαίνεται να είναι ακόμα φιλικά μεταξύ των πρώην, οι οποίοι χώρισαν το 2018 και συνεχίζουν να διατηρούν άψογες σχέσεις, καθώς μεγαλώνουν τα τρία τους παιδιά: την 18χρονη Βάιολετ, τη 15χρονη Σεραφίνα και τον 12χρονο Σάμουελ. Η ηθοποιός έκανε μάλιστα ένα ανάλαφρο αστείο για το χωρισμό της από τον Αφλεκ στη νέα ταινία «Deadpool & Wolverine», καθώς επέστρεψε στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel ως Elektra.

Την ίδια ώρα η Τζένιφερ Λόπεζ επέλεξε να πραγματοποιήσει μία φωτογράφιση, φορώντας μία εντυπωσιακή τουαλέτα ,δημιουργία του οίκου μόδας Dior, με τη λατίνα σούπερσταρ να δημοσιεύει στιγμιότυπα στο προφίλ της στο Instagram.

 

Τζένιφερ ΛόπεζΜπεν ΆφλεκΤζένιφερ Γκάρνερηθοποιός