Lifestyle|19.08.2024 10:50

Bebe Rexha: Καταγγέλλει πως την απείλησε υπάλληλος της Lufthansa επειδή «είναι Αλβανίδα»

Newsroom

Η ποπ σταρ Bebe Rexha (Μπίμπι Ρέξα) δήλωσε ότι «απειλήθηκε» από έναν υπάλληλο της Lufthansa επειδή είναι Αλβανίδα, κάτι που η αεροπορική εταιρεία λέει ότι εξετάζει.

Τι κατήγγειλε η τραγουδίστρια

Σε στόρι της στο Instagram το Σάββατο, η τραγουδίστρια -που γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες από Αλβανούς γονείς- έγραψε: «Lufthansa, απειλήθηκα επειδή νόμιζα ότι ο υπάλληλος ασφαλείας ήταν Αλβανός. Του μίλησα στα αλβανικά και τον ρώτησα πού θα πάρω το εισιτήριό μου και τώρα μου απαγορεύει την πτήση». «Πιστεύω ότι πρόκειται για έγκλημα μίσους επειδή είμαι Αλβανίδα», πρόσθεσε.

Είπε ότι «συνέχισε να με κακοποιεί ψυχικά» και «καμία από τις γυναίκες στη Lufthansa δεν παρενέβη ή είπε κάτι».

Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός έγραψε ότι «ποτέ δεν έχει εξαντληθεί τόσο συναισθηματικά», προσθέτοντας ότι η γερμανική αεροπορική εταιρεία της έστειλε άμεσα μήνυμα.

Σε δήλωσή του στο CNN την Κυριακή, εκπρόσωπος της Lufthansa δήλωσε: «Επικοινωνήσαμε άμεσα με την Bebe Rexha χθες για να κατανοήσουμε την κατάσταση και διεξάγουμε εσωτερική εξέταση του θέματος».

«Ως διεθνής αεροπορική εταιρεία, συνδέουμε ανθρώπους και χώρες σε όλο τον κόσμο», συνέχισε ο εκπρόσωπος και πρόσθεσε: «Δεν ανεχόμαστε καμία συμπεριφορά που δημιουργεί διακρίσεις οποιουδήποτε είδους».

Η Rexha επιβιβάστηκε κανονικά και στην ώρα της στην πτήση της, σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία.

Αφού έγινε διάσημη με την country pop επιτυχία «Meant to Be» το 2017, η Rexha είναι πλέον γνωστή για τραγούδια όπως τα «Me, Myself & I», «In the Name of Love» και το 2022 το «I'm Good (Blue)», το οποίο κατέκτησε την κορυφή των επίσημων singles chart του Ηνωμένου Βασιλείου.

ΑλβανίαLufthansaτραγουδίστριαειδήσεις τώρα