Lifestyle|19.08.2024 12:35

Alain Delon: Το συγκλονιστικό «αντίο» της Νανάς Μούσχουρη

Newsroom

Πλήθος καλλιτεχνών απέδωσαν φόρο τιμής σε έναν από τους πιο σπουδαίους ηθοποιούς της παλαιάς εποχής, τον Αλέν Ντελόν (Alain Delon). Μέσα σε αυτούς και η Νανά Μούσχουρη, η οποία μάλιστα είχε την τιμή να γνωρίσει τον εκλειπόντα σταρ.

Ο Γάλλος ηθοποιός έφυγε εχθές Κυριακή 18 Αυγούστου τα ξημερώματα από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών αφήνοντας πίσω μία τεράστια παρακαταθήκη από πετυχημένους ρόλους έχοντας μάλιστα εκατομμύρια θαυμαστές.

Το συγκινητικό μήνυμα

Η Νανά Μούσχουρη με ένα κείμενο και μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook θέλησε να αποχαιρετήσει τον σπουδάιο αυτό καλλιτέχνη.

 

«Aγαπημένε μου Αλαίν, σου γράφω με πολλή αγάπη, μεγάλο θαυμασμό και τεράστιο σεβασμό για να σου πω ότι παραμένεις πάντα μέσα στην καρδιά μου. Ήταν μεγάλο το προνόμιο που σε γνώρισα.

Στέλνω τα δάκρυά μου στους Αγγέλους για να σε προστατεύουν σε αυτό το ταξίδι. Η σκέψις μου θα σε ακολουθεί για πάντα. Σε φιλώ, με τρυφερότητα και αγάπη, Νάνα», έγραψε στη γαλλική και στην ελληνική γλώσσα η Νανά Μούσχουρη στη λεζάντα της ανάρτησης της .

Αλέν ΝτελόνκαλλιτέχνηςΝάνα Μούσχουρηηθοποιός