Lifestyle|19.08.2024 16:39

Τράβηξε όλα τα βλέμματα ο Can Yaman: Για διακοπές στη Μύκονο ο Τούρκος ηθοποιός

Newsroom

Το Νησί των Ανέμων επέλεξε για να περάσει ένα μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών ο Τζαν Γιαμάν (Can Yaman). Ο τουρκικής καταγωγής ηθοποιός  βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια, τόσο για τη συμμετοχή του σε γνωστές σειρές όσο και για την εντυπωσιακή εμφάνιση του.

Αυτές τις μέρες περνάει τις διακοπές του στα σοκάκια της Μυκόνου και απολαμβάνει τη θάλασσα και το φαγητό του νησιού. Η κάμερα του «Mykonos Live TV» τον εντόπισε να περπατάει και να καπνίζει. Ήταν τέσσερις τα ξημερώματα και είχε μόλις αποχωρήσει από γνωστό bar - restaurant του νησιού.

Η ζωή και το έργο του

Ο Can Yaman γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 1989 στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας. Έχει ολοκληρώσει το δημοτικό, το Ιταλικό Γυμνάσιο της Τουρκίας, ενώ αποφοίτησε με άριστα από το Ιταλικό Λύκειο. Στην συνέχεια πήγε στις Ηνωμένες Πολιτείες με πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών και πήρε το πτυχίο από το Νομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Yeditepe το 2012.

Εργάστηκε ως δικηγόρος για έξι μήνες. Μετά από κάποια χρόνια κέρδισε σε ένα διαγωνισμό μοντέλων και συνέχισε ως ηθοποιός. Ο παππούς του είναι μετανάστης από το Κόσοβο της Αλβανίας και η γιαγιά του είναι μετανάστρια από την Βόρεια Μακεδονία. Επίσης είναι ανιψιός του προπονητή ποδοσφαίρου Φουάτ Γιαμάν.

 

Τα πρώτα του βήματα στο χώρο της τηλεόρασης τα έκανε το 2014 στη σειρά «GonulIsleri» και στη συνέχεια απέκτησε πρωταγωνιστικό ρόλο στις σειρές: «Inadina Ask» (2015), «Hangimiz Sevmedik» (2016), «Dolunay» (2017), «Erkenci Kus» (2018-19).

Μάλιστα, έχει λάβει και το Χρυσό Βραβείο Πεταλούδας για τον καλύτερο ηθοποιό ρομαντικής κωμωδίας το 2018. Αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Bay Yanlis» , η οποία ξεκίνησε να προβάλλεται, στις 26 Ιουνίου 2020.

 

ηθοποιόςΜύκονοςΤζαν Γιαμάν