Lifestyle|19.08.2024 23:02

Στην αντεπίθεση η Halle Berry: Ζητάει την πλήρη κηδεμονία του γιου της από τον Olivier Martinez

Newsroom

Η ατελείωτη νομική διαμάχη της Χάλι Μπέρι (Halle Berry) για την κηδεμονία του γιου της με τον πρώην σύζυγό της Ολιβιέ Μαρτίνεζ (Olivier Martinez) έχει φτάσει σε οριακή κατάσταση. Η ίδια υποστηρίζει, ότι το 10χρονο παιδί τους υποφέρει σε μεγάλο βαθμό, εξαιτίας της διαμάχης και τώρα απαιτεί την αποκλειστική νόμιμη κηδεμονία.

Σύμφωνα με τα νέα νομικά έγγραφα, τα οποία απέκτησε το TMZ, η Μπέρι ισχυρίζεται ότι η «ταραχώδης και επιζήμια συμπεριφορά» του πρώην συζύγου της έχει επηρεάσει σοβαρά τον 10χρονο γιο τους Maceo. Γίνεται πολύ συγκεκριμένη στα έγγραφα, λέγοντας ουσιαστικά ότι το αγόρι έχει σοβαρά προβλήματα συμπεριφοράς και μάθησης που ο Μαρτίνεζ αρνείται να αντιμετωπίσει.

Τα βασικά προβλήματα στην υπόθεση

Η ηθοποιός αναφέρει, ότι ο  Μαρτίνεζ υπήρξε μεγάλο εμπόδιο στο να πάρει ο Maceo βοήθεια, δίνοντας προτεραιότητα στο ποδόσφαιρο αντί για το σχολείο και το παιδί έχει μείνει πίσω. Ισχυρίζεται ότι ο Ολιβιέ αρνήθηκε να βρει στο γιο του καθηγητή επειδή θα παρεμπόδιζε την προπόνηση ποδοσφαίρου.

Η σταρ συμπληρώνει επίσης, ότι όταν ο πρώην σύζυγος της έχει τον Maceo για μεγάλο χρονικό διάστημα, επιστρέφει σε αυτήν θυμωμένος και μαχητικός. Η Μπέρι ισχυρίζεται ότι εκείνος μιλάει στο αγόρι για τις διαμάχες τους σχετικά με την ανατροφή των παιδιών, βάζοντας τη δική του εκδοχή και αυτό έχει το τίμημά του.

Η ηθοποιός παραδέχεται ότι δεν είναι τέλειος άνθρωπος, αλλά όταν πρόκειται για την ανατροφή των παιδιών υπήρξε υποδειγματική. Το ζευγάρι έχει επί του παρόντος κοινή φυσική και νομική επιμέλεια, αλλά η Μπέρι ζητά τώρα από τον δικαστή την αποκλειστική νομική επιμέλεια, υποστηρίζοντας ότι είναι ο μόνος τρόπος για να επανέλθει ο γιος της στο σωστό δρόμο. Θέλει τη δυνατότητα να λαμβάνει αποφάσεις σχετικά με την εκπαίδευση και τη θεραπεία του.

Αυτός ο πόλεμος για την επιμέλεια συνεχίζεται εδώ και χρόνια. Το ζευγάρι χώρισε το 2015 μετά από μόλις δύο χρόνια γάμου, αλλά το διαζύγιο δεν έγινε οριστικό μέχρι τον περασμένο Αύγουστο. Οι καυγάδες τους αφορούσαν κυρίως την ανατροφή των παιδιών.

Η Μπέρι λέει ότι έχει ξοδέψει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια προσπαθώντας να επιλύσει τις διαμάχες τους κατ’ ιδίαν, αλλά τώρα δεν έχει άλλη λύση από το να βγει στη δημοσιότητα, καταθέτοντας νομικά έγγραφα στο δικαστήριο που εκθέτουν τη σύγκρουση στον δικαστή οικογενειακού δικαίου.

ηθοποιόςΧάλι Μπέρι