Lifestyle|20.08.2024 13:41

Matthew Perry: Θα γινόταν 55 ετών – Η συγκλονιστική ανάρτηση των συμπρωταγωνιστών του στο Friends

Newsroom

Τα 55α του γενέθλια θα γιόρταζε τη Δευτέρα 19 Αυγούστου ο Μάθιου Πέρι (Matthew Perry), ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 28 Οκτωβρίου του 2023 έπειτα από υπερβολική δόση κεταμίνης.

Η συγκινητική ανάρτηση των «Friends»

Μέσα από δύο αναρτήσεις στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram, τα «Φιλαράκια» θέλησαν να τιμήσουν τον πρωταγωνιστή τους και να θυμηθούν μερικά ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα ανήμερα των γενεθλίων του.

 

«Αυτή τη μέρα, θυμόμαστε το φως που ήταν ο Μάθιου Πέρι», έγραψαν στη λεζάντα της ανάρτησης τους, ενώ ακολούθησε ένα βίντεο από την εταιρεία παραγωγής.

 

«Τιμώντας τον αείμνηστο Μάθιου Πέρι στα γενέθλιά του, αναπολώντας στιγμές που αγαπάμε από τον Chandler Bing! Ποια αστεία στιγμή είναι η αγαπημένη σας;», γράφει η λεζάντα από το βίντεο.

Οι βασικοί κατηγορούμενοι για το θάνατό του

Υπενθυμίζεται πως για το θάνατο του Μάθιου Πέρι, συνελήφθησαν 5 άτομα, ανάμεσά τους η ονομαζόμενη «Βασίλισσα της Κεταμίνης», αλλά και ο προσωπικός βοηθός του.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τα πέντε κατηγορούμενα πρόσωπα είναι: 

Τζασβίν Σανγκά ή «βασίλισσα της κεταμίνης»: Κατηγορείται για τη διανομή κεταμίνης, διατήρησης χώρου σχετικού με ναρκωτικά, κατοχή με πρόθεση διάθεσης μεθαμφεταμίνης, κατοχή με πρόθεση διάθεσης κεταμίνης και ακόμη πέντε κατηγορίες για διανομή κεταμίνης.

Δρ. Σαλβαδόρ Πλασένθια: Κατηγορείται για διανομή κεταμίνης, για τροποποίηση και πλαστογράφηση εγγράφων ή αρχείων σχετικών με την ομοσπονδιακή έρευνα.

Έρικ Φλέμινγκ: Ομολόγησε ένοχος για τη διανομή κεταμίνης και μία κατηγορία διανομής κεταμίνης που οδήγησε στον θάνατο. Στα δικαστικά έγγραφα, ο Φλέμινγκ παραδέχτηκε ότι διακίνησε την κεταμίνη που προκάλεσε τον θάνατο του Πέρι και ότι απέκτησε την κεταμίνη από την πηγή του, την Σανγκά, διανέμοντας 50 φιαλίδια κεταμίνης στον προσωπικό βοηθό του Πέρι, Κένενθ Ιγουάμασα, εκ των οποίων τα μισά τέσσερις μέρες πριν τον θάνατο του Πέρι.

Κένενθ Ιγουάμασα: Ο προσωπικός βοηθός του Πέρι, που συνωμότησε με την Σανγκά, τον Φλέμινγκ και τον Πλανσένθια για την παράνομη προμήθεια και διανομή κεταμίνης στον Πέρι. Ομολόγησε ένοχος για μία κατηγορία συνωμοσίας για τη διανομή κεταμίνης που προκάλεσε θάνατο και παραδέχτηκε ότι επανειλημμένα χορήγησε κεταμίνη στον Πέρι χωρίς ιατρική εκπαίδευση, συμπεριλαμβανομένων πολλών ενέσεων την ημέρα του θανάτου του.

Δρ. Μαρκ Σάβεζ: Ιατρός που συμφώνησε να δηλώσει ένοχος για μία κατηγορία συνωμοσίας για τη διανομή κεταμίνης. Παραδέχτηκε ότι πούλησε κεταμίνη στον Πλανσένθια, συμπεριλαμβανομένης της κεταμίνης που είχε αφαιρεθεί από την πρώην κλινική του.

Υπενθυμίζεται πως για το θάνατο του Μάθιου Πέρι, συνελήφθησαν 5 άτομα, ανάμεσά τους η ονομαζόμενη «Βασίλισσα της Κεταμίνης», αλλά και ο προσωπικός βοηθός του.

ηθοποιόςΦιλαράκιαΜάθιου Πέρι