Lifestyle|20.08.2024 23:47

Lily Colins για Sandra Bullock: «Ήμουν πολύ, πολύ τυχερή που με έβαλε κάτω από τα φτερά της»

Newsroom

Σε μία τρυφερή συνέντευξη προχώρησε η Λίλι Κόλινς (Lilly Colins) σχετικά με τη σχέση που ανέπτυξε με τη Σάντρα Μπούλοκ (Sandra Bullock). Η πρωταγωνίστρια του «Emily In Paris» εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στην καταξιωμένη ηθοποιό, η οποία της στάθηκε στα πρώτα της υποκριτικά βήματα.

Η 35χρονη ηθοποιός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Χολιγουντιανή σταρ, με τις δύο ηθοποιούς να συνεργάζονται για πρώτη φορά στην ταινία «The Blind Side», όταν η Κόλινς ήταν μόλις 18 ετών.

«Ήμουν πολύ τυχερή»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Λίλι Κόλινς στο Sky News δήλωσε ότι η Μπούλοκ της φέρθηκε σαν «μητέρα» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας. «Ήμουν πολύ, πολύ τυχερή στο ξεκίνημά μου. Η πρώτη μου ταινία ήταν με τη Σάντρα Μπούλοκ. Με έβαλε πραγματικά κάτω από τα φτερά της, κατά τη διάρκεια αυτής της εμπειρίας μου και μού έδειξε τα βήματα», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ακόμα κι όταν δεν καταλάβαινε ότι με δίδασκε, το έκανε, γιατί την έβλεπα να δουλεύει στα γυρίσματα. Παρατηρούσα τον τρόπο που μιλούσε σε όλους, πώς τους αντιμετώπιζε, τις ερωτήσεις που έκανε, αλλά και τον τρόπο που προσέγγιζε τον χαρακτήρα της, με τρόπους που δεν είχα σκεφτεί».

Η ηθοποιός ανέφερε μάλιστα, πως έμεινε σε επαφή με τη Σάντρα Μπούλοκ και μετά το τέλος των γυρισμάτων, καθώς αποτελούσε έμπνευση για εκείνη να βλέπει μια τόσο δυνατή γυναίκα να παίρνει τον έλεγχο στον επαγγελματικό της χώρο.

«Απλώς με έκανε να εκτιμήσω και να σεβαστώ τον εαυτό μου και το πώς δουλεύω. Και ήταν τόσο μεγάλος ο αντίκτυπος που είχε πάνω μου το να δουλεύω με αυτή την καταπληκτική, υποστηρικτική, δυνατή κι ευγενική γυναίκα», εξήγησε κλείνοντας.

ηθοποιόςΣάντρα ΜπούλοκΛίλι Κόλινς