Lifestyle|21.08.2024 08:37

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Κατατέθηκε η αίτηση διαζυγίου – Το χρονικό

Newsroom

Το σίριαλ του γάμου μεταξύ της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και του Μπεν Αφλεκ (Ben Affleck) φαίνεται πως φτάνει στο τέλος του, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η λατίνα τραγουδίστρια κατέθεσε και επίσημα τα χαρτιά του διαζυγίου.

Οι φήμες που ακουγόντουσαν τους τελευταίους μήνες ότι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού το ζεύγος «Bennifer» θα έχει χωρίσει επιβεβαιώθηκαν με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο. Μετά από μια σχέση που διήρκεσε δύο δεκαετίες, με δύο αρραβώνες, δύο γάμους και πολλά πρωτοσέλιδα ο χωρισμός ήρθε αναπόφευκτα.

Το ιστορικό του χωρισμού

Σύμφωνα με το TMZ , η Λόπεζ κατέθεσε τα έγγραφα διαζυγίου στο Λος Άντζελες την Τρίτη 20 Αυγούστου, την ίδια μέρα με την επέτειο των δύο ετών από τη δεύτερη γαμήλια τελετή τους που πραγματοποιήθηκε στη Τζόρτζια. Μάλιστα, η ίδια ανέφερε ως ημερομηνία χωρισμού την 26η Απριλίου του 2024, πράγμα που σημαίνει ότι οι δυο τους δεν είναι ζευγάρι για σχεδόν τέσσερις μήνες.

Η αίτηση που κατατέθηκε την Τρίτη στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες έβαλε τέλος σε ένα διάσημο ζευγάρι ή τουλάχιστον στη δεύτερη δόση του, που κοσμούσε αμέτρητα εξώφυλλα ταμπλόιντ. Τελευταία φορά φωτογραφήθηκαν μαζί τον Μάιο. Η απουσία του Αφλεκ στα 55α γενέθλιά της τραγουδίστριας στο Χάμπτονς τον Ιούλιο, η δική της απουσία από τα γενέθλια του λίγες μέρες πριν, η χωριστή επέτειος γάμου αλλά και η αγορά ξεχωριστού διαμερίσματος από τον ηθοποιό έδειχναν πώς βαδίζουμε σε ένα ηχηρό διαζύγιο.

Το πρώτο μέρος της σχέσης τους ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 όταν γνωρίστηκαν και αρραβωνιάστηκαν, όντας πρωταγωνιστές μαζί στο περιβόητο «Gigli» του 2003 και στο «Jersey Girl» του 2004. Τότε ο πρώτος χωρισμός ήρθε - σύμφωνα με εκείνους - στην πίεση της δημοσιότητας που είχαν.

ηθοποιόςΤζένιφερ ΛόπεζχωρισμόςΜπεν Άφλεκτραγουδίστρια