Lifestyle|26.08.2024 09:37

Γιώργος Πατούλης: Γίνεται πατέρας για δεύτερη φορά - Έγκυος η Νάνσυ Κοίλου

Newsroom

Μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή του περνάο Γιώργος Πατούλης, καθώς θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των «Παραπολιτικών» , η επί μήνες σύντροφός του Νάνσυ Κοίλου είναι έγκυος και μάλιστα περιμένει δίδυμα.

Ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής έχει αποφασίσει μετά το χωρισμό του με τη πρώην σύζυγό του Μαρίνα Πατούλη να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή. 

Ωστόσο, αυτή την περίοδο βρίσκεται σε νέα προσωπική ευημερία, καθώς η σχέση του με τη Νάνσυ Κοίλου έγινε αρχικά γνωστή, με την είδηση της εγκυμοσύνης τώρα να πάει ένα βήμα παρακάτω τη νέα του σχέση.

Ποια είναι η νέα σύντροφός του Νάνσυ Κοίλου

Ο Γιώργος Πατούλης γνώρισε τη Νάνσυ Κοίλου την περίοδο που οι δυο τους συνεργαζόντουσαν στην Περιφέρεια Αττικής. Το ζευγάρι διατηρεί κρυφή τη σχέση του με τις δημόσιες εμφανίσεις τους να είναι περιορισμένες καθώς έχουν αποφασίσει πως θέλουν να προστατεύσουν αυτή την σχέση και να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Νάνσυ Κοίλου πέρα από πρώην συνεργάτιδα του, είχε παλαιότερα εργαστεί και ως φωτομοντέλο ενώ σήμερα ασχολείται με τα κοινά.

Γιώργος Πατούληςέγκυοςπεριφερειάρχης Αττικής