Lifestyle|26.08.2024 10:11

Ben Affleck: Εθεάθη με νέα σύντροφο - Με ποια κυκλοφορεί στο Μπέβερλι Χιλς

Newsroom

Σαν να μην πήρε και πολύ βαριά το χωρισμό του φαίνεται ο Μπεν Αφλεκ (Ben Affleck), ο οποίος σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, μία βδομάδα μετά την κατάθεση των εγγράφων για το διαζύγιο του με την επί δύο χρόνια γυναίκα του Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez), έχει ήδη προχωρήσει τη ζωή του.

Ο ηθοποιός φαίνεται ότι περνά χρόνο με την 36χρονη κόρη του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ, Κικ Κένεντι, καθώς σύμφωνα με πηγή του Χόλιγουντ είπε στο Page Six ότι έχουν απαθανατιστεί σε εστιατόρια και μαγαζιά του Μπέβερλι Χιλς.

Η φύση της σχέσης τους αλλά και η διάρκεια της παραμένει ασαφής. Η Κικ από πλευράς της αρνήθηκε να σχολιάσει, ενώ οι εκπρόσωποι του Aφλεκ δεν απάντησαν άμεσα στο αίτημα του Page Six.

 

 

Οι λόγοι του χωρισμού

Ο λόγος πίσω από το διαζύγιο της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Αφλεκ φέρεται να είναι η συμπεριφορά του ηθοποιού και οι εναλλαγές που είχε στη διάθεσή του συνεχώς, οι οποίες έφεραν πολλά προβλήματα στο ζευγάρι.Η τραγουδίστρια επικαλέστηκε «ασυμβίβαστες διαφορές» στην αίτηση διαζυγίου της από τον ηθοποιό.

Οπως ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού στην PageSix, η διάθεση του ηθοποιού άλλαζε συνεχώς, με αποτέλεσμα να κουράζει την Τζένιφερ Λόπεζ.

«Μπορούσατε όλοι να δείτε την ακανόνιστη συμπεριφορά, τις γιγαντιαίες εναλλαγές στη διάθεσή του. Μερικές φορές ήταν φοβερά χαρούμενος και ζεστός κι εξέπεμπε το πιο όμορφο φως. Και ξαφνικά σκοτείνιαζε κι έβγαζε άλλη συμπεριφορά», λέει άτομο που είναι κοντά στο ζευγάρι.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε πολλή αγάπη, αλλά δυστυχώς αυτό που έγινε σαφές ήταν οι αστάθεια του χαρακτήρα του Μπεν. Δεν μπορούσε πια να το κρύψει ούτε από τον Τύπο, όσο κι αν προσπαθούσε». Μάλιστα, η ίδια πηγή εικάζει πως ίσως ο Αφλεκ να ήθελε με αυτόν τον τρόπο να «στείλει ένα μήνυμα στον Τύπο», προμηνύοντας έτσι τον χωρισμό του από τη Τζένιφερ Λόπεζ.

«Προσπαθούσαν να το αντιμετωπίσουν, αλλά όταν αυτές οι εναλλαγές στη διάθεσή τους άρχισαν να δημιουργούν μια τοξικότητα, που ήταν διάχυτη, κανείς δεν μπορούσε να βοηθήσει την κατάσταση. Οπως αποδείχθηκε, είναι δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι», λέει κλείνοντας η πηγή.

Η συμφωνία για το διαζύγιο

Οπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στη DailyMail, οι δυο τους είχαν συμφωνήσει τα πάντα εκ των προτέρων κι είχαν θέσει τους όρους τους.

«Είχαν συμφωνήσει ήδη τους όρους τους πριν καταθέσει την αίτηση η Τζένιφερ. Επιτέλους τράβηξε τη σκανδάλη, γιατί αυτή ήταν η συμφωνία τους. Οτι θα καταθέσει εκείνη την αίτηση. Κι ήταν εκείνη τελικά που πήρε την απόφαση», είπε χαρακτηριστικά άτομο που ήταν κοντά στους Μπένιφερ.

Oπως ανέφερε στη συνέχεια, δεν είχαν τίποτα να χωρίσουν, αφού δεν υπήρχε καν προγαμιαίο συμβόλαιο. Μονάχα η έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς, όπου ζούσαν μαζί.

Ωστόσο, μόλις τα πράγματα μεταξύ τους άρχισαν να χαλάνε, το πρώην ζευγάρι την έθεσε προς πώληση. «Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να χωρίσουνε. Και δεν είναι ότι κάποιος από τους δυο θέλει να πάρει κάτι περισσότερο. Και οι δύο είχαν τα δικά τους περιουσιακά στοιχεία», λέει η πηγή.

Ως ημερομηνία χωρισμού έχει αναφερθεί επίσημα η 26η Απριλίου 2024,με τη Λόπεζ να καταθλετει τα χαρτιά της αίτησης χωρίς δικηγόρο την Τρίτη 20 Αυγούστου, την ημέρα που υποτίθεται θα γιόρταζαν τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους.

ηθοποιόςτραγουδίστριαδιαζύγιοΜπεν ΆφλεκΤζένιφερ ΛόπεζΡόμπερτ Κένεντι