Lifestyle|26.08.2024 11:04

Παντελής Τουτουντζής: Παντρεύτηκε τον επί 18 χρόνια σύντροφο του με κουμπάρα την Ελένη Φουρεϊρα

Newsroom

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Παντελής Τουτουντζής και ο σύντροφός του Νάσος Τσιβγούλης, καθώς το Σάββατο 24 Αυγούστου παντρεύτηκαν έπειτα από 18 χρόνια σχέσης με πολιτικό γάμο στην παραλία Κομμό στα Μάταλα της Κρήτης.

Κουμπάρα τους ήταν η Ελένη Φουρέιρα, η οποία έχει βαφτίσει επίσης, ένα από τα παιδιά του ζευγαριού, τα οποία και φυσικά δεν έλειψαν σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή από το πλευρό τους.

Το βίντεο του γάμου

Ο γνωστός make-up artist μοιράστηκε ένα βίντεο στο προσωπικό του προφίλ στο Ιnstagram, από την προετοιμασία του ζευγαριού, μέχρι την έλευση του ίδιου στην παραλία έχοντας στο πλευρό την κόρη του, όσο ο σύντροφός του τον περίμενε με τον γιο τους.

 

Στο κλιπ η Ελένη Φουρέιρα ακούγεται συγκινημένη να λέει: «Η αγάπη τα νικάει όλα τελικά. Η αγάπη δεν έχει όρια, νόμους. Αυτή η ημέρα είναι σημαντική για την αλλαγή, δεν είναι σημαντική για εμάς ούτε για εσάς. Γιατί αυτό υπήρχε και θα υπάρχει ό,τι και αν γίνει στον κόσμο».

Στη λεζάντα της ανάρτησης, ο Παντελής Τουτουντζής έγραψε: «Μόλις παντρεύτηκα. Την άνοιξη αν δεν τη βρεις την φτιάχνεις... Ελύτης».

ΚρήτηΕλένη Φουρέιραπολιτικός γάμοςΠαντελής Τουτουντζής