Lifestyle|26.08.2024 12:04

Salma Hayek: Απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ίμπιζα με το κίτρινο μπικίνι της

Newsroom

H Σάλμα Χάγιεκ (Salma Hayek) συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές κάνοντας μία στάση με το σκάφος της στην Ίμπιζα.

Η 57χρονη Μεξικανή ηθοποιός, που είναι αρκετά ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα, ανέβασε μερικές φωτογραφίες της, στις οποίες φαίνεται να βρίσκεται πάνω σε πολυτελές γιοτ και ποζάρει με κίτρινο μπικίνι.

«Τέλειος συνδυασμός»

Με μία ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χάγιεκ έδειξε στους 29 εκατομμύρια ακολούθους της μερικά στιγμιότυπα από τις διακοπές της στο νησί των Βαλεαρίδων Νήσων. Εδειξε μάλιστα δίχως φόβο και κόμπλεξ τις άσπρες τρίχες στο κεφάλι της δηλώνοντας πως είναι περήφανη για αυτό, ποζάροντας δίπλα στην ισπανική σημαία.

 

«Κίτρινο μπικίνι + άσπρα μαλλιά = τέλειος συνδυασμός», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της συγκεντρώνοντας πάνω από ένα εκατομμύρια likes.

Η εμφάνιση της ηθοποιού στην Ιμπιζα έρχεται λίγες μέρες μετά την παρουσία της στη Βρετάνη, στην οποία βρέθηκε για να γιορτάσει τα γενέθλια του πεθερού της, Φρανσουά Πινό. Ο Γάλλος δισεκατομμυριούχος γιόρτασε στο νησί της Γαλλίας τα 88α γενέθλια του με τη Χάγιεκ να του εύχεται με μία ανάρτηση της.

 

«Στη Βρετάνη για να γιορτάσουμε τα γενέθλια του υπέροχου πεθερού μου, που κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο νέος!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της ποζάροντας αγκαλιά με τον επιχειρηματία.

ηθοποιόςΣάλμα ΧάγιεκΊμπιζα