Lifestyle|26.08.2024 19:41

Lea Michele: Μητέρα για δεύτερη φορά η ηθοποιός

Newsroom

Η Λέσ Μισέλ (Lea Michele) πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού έγινε για δεύτερη φορά μαμά. Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι για να συμπληρώσει την οικογενειακή της ευτυχία. Ήδη είναι μητέρα ενός αγοριού, του Εβερ Λέο, που γεννήθηκε το 2020.

Η πρωταγωνίστρια του «Glee» ανακοίνωσε με μια ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι η ίδια και ο σύζυγός της Zandy Reich καλωσόρισαν το δεύτερο μωρό τους, το οποίο είναι κορίτσι.

 

«Οι καρδιές μας είναι τόσο γεμάτες. Emery Sol Reich», έγραψε η ευτυχισμένη μητέρα στη λεζάντα μιας φωτογραφίας που έδειχνε τα χέρια της ίδιας, του Reich και του 4χρονου γιου της να κρατούν απαλά το πόδι της Emery.

Μόλις λίγες ημέρες πριν από τη γέννηση της κόρης της, η Μισέλ γιόρτασε τα 4α γενέθλια του Εβερ στο Instagram με μια φωτογραφία της ίδιας να τον αγκαλιάζει.

 

Ο πρωτότοκος γιος της ηθοποιού φαινόταν να φοράει ένα μπλουζάκι που έγραφε: «Είμαι στην εποχή του μεγάλου αδελφού», προμηνύοντας τον ερχομό της μικρής του αδερφής.

Η δυσκολία της πρώτης εγκυμοσύνης

Σε μια αποκλειστική συζήτηση με το PEOPLE τον Ιούλιο, η ηθοποιός και τραγουδίστρια μίλησε για το πώς η εγκυμοσύνη με τον Ever εν μέσω της πανδημίας COVID-19 το 2020 δεν είχε καμία σχέση με την εγκυμοσύνη της με το δεύτερο μωρό.

«Ηταν μια απίστευτα διαφορετική εμπειρία η εγκυμοσύνη με τον Ever. Ημασταν στην Καλιφόρνια και βρισκόμασταν σε μια πανδημία. Οπότε ήμασταν πολύ απασχολημένοι στο σπίτι και είχαμε ελάχιστη δραστηριότητα. Και τώρα, είναι η Νέα Υόρκη, είναι οι πολυσύχναστοι δρόμοι. Εργάζομαι, είμαι ήδη μητέρα και είναι πολύ διαφορετικά», δήλωσε η ηθοποιός.

ηθοποιόςτραγουδίστρια