Lifestyle|27.08.2024 09:58

Ανακουφισμένη η Jennifer Lopez μετα το διαζύγιο: Ο Ben Affleck δεν έχει καμία επαφή με τα παιδιά της

Newsroom

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) δηλώνει ανακουφισμένη μετά το διαζύγιο της με τον Μπεν Αφλεκ (Ben Affleck), αν και έκανε πολλές προσπάθειες για επανασύνδεση οι οποίες ναυάγησαν.

Άτομο από το περιβάλλον της που μίλησε στο People δήλωσε για τη Λατίνα σταρ: «Ηταν απίστευτα δύσκολο για εκείνη που ο Μπεν επέλεξε να απομακρυνθεί από τον γάμο τους και να συνεχίσει τη ζωή του αφήνοντάς την πίσω».

«Δεν ήθελε διαζύγιο»

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν ήθελε διαζύγιο. Ηθελε να καταλάβει μερικά πράγματα. Αγαπούν ο ένας τον άλλο. Η Τζένιφερ δεν είναι η γυναίκα που απλώς τα παρατάει. Για να το έκανε, φαίνεται πως ήταν σχεδόν βασανιστήριο για εκείνη να περιμένει να φτιάξουν τα πράγματα».

Όπως αναφέρει, ακόμα και για την οικογένεια της τραγουδίστριας, το διαζύγιο έμοιαζε να είναι η σωστή απόφαση. «Η οικογένεια και οι φίλοι της συμφωνούν ότι ήταν η σωστή απόφαση. Η Τζένιφερ περιβάλλεται από πολλή αγάπη κι υποστήριξη και θα είναι καλά, γιατί είναι δυνατή. Ξέρει πάντα πώς να βγαίνει ξανά στην κορυφή», λέει η ίδια πηγή.

Η 55χρονη τραγουδίστρια μέχρι στιγμής, δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως από τότε που επισήμως χώρισε με τον Αφλεκ και κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου, την ημέρα της δεύτερης γαμήλειας επετείου τους.

Δεν έχει καμία επαφή με τα παιδιά της

Μετά το διαζύγιο από τη Τζένιφερ Λόπεζ, ο Μπεν Αφλεκ δεν έχει πλέον καθόλου επαφές με τα παιδιά της. Μάλιστα πηγή από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού έκανε δηλώσεις στο People και ανέφερε πως όσο καλές σχέσεις κι αν είχε ο Αφλεκ με τα παιδιά της Λόπεζ, πλέον δεν μιλάνε.

«Το γεγονός ότι δεν έχει δει τα παιδιά της εδώ και πολύ καιρό, δείχνει ότι έφυγε οριστικά», αναφέρει, ενώ πρόσθεσε ότι σε αντίθεση με εκείνον, η Λόπεζ είναι πολύ κοντά με τα δικά του παιδιά από το γάμο του με τη Τζένιφερ Γκάρνερ.

Επιπλέον, εξήγησε πως η Λατίνα σταρ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά του πρώην συζύγου της, Μαρκ Άντονι που είχε αποκτήσει από άλλο γάμο. «Κρατάει πάντα επαφή με τα παιδιά. Είναι καλή μαμά», ανέφερε η ίδια πηγή. «Όταν ήταν ζευγάρι με τον Μπεν, τον επαινούσε κι εκείνον συνεχώς. Εβγαινε έξω και έλεγε πάντα πόσο καλός πατέρας είναι», συμπλήρωσε.

Μπεν ΆφλεκΤζένιφερ ΛόπεζΜαρκ ΆντονιΤζένιφερ Γκάρνερ