Lifestyle|27.08.2024 11:29

«Πυρά» φιλόζωων κατά της Lily Allen: Επέστρεψε το σκυλί της γιατί της έφαγε το διαβατήριο

Newsroom

Η Λίλι Αλεν (Lily Allen) ανακοίνωσε πως επέστρεψε στο καταφύγιο το σκυλάκι που είχε υιοθετήσει γιατί έφαγε το διαβατήριο εκείνης και των παιδιών της με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή φιλόζωων.

Μιλώντας στο τελευταίο επεισόδιο του podcast της «Miss Me», η 39χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός, η οποία φέτος έκανε διακοπές στην Ελλάδα, εξομολογήθηκε ότι ο σκύλος της «κατέστρεψε τη ζωή», καθώς η προσπάθεια αντικατάστασης των διαβατηρίων και της βίζας της ίδιας και των παιδιών της αποδείχθηκε «γραφειοκρατικός εφιάλτης».

Μιλώντας στο podcast, είπε: «Στην πραγματικότητα, είχαμε υιοθετήσει ένα σκύλο» είπε αναφερόμενη στην ίδια και τον σύζυγό της, Ντέιβιντ Χάρμπουρ, προφανώς μιλώντας για την υιοθεσία του σκύλου με το όνομα «Μαίρη» από το καταφύγιο Animal Heaven το 2021. «Αλλά μετά έφαγε το διαβατήριό μου, οπότε το πήγα πίσω στο καταφύγιο»

Η Λίλι Άλεν, η οποία έχει δύο κόρες, την 12χρονη Εθελ και την 11χρονη Μάρνι, με τον πρώην σύζυγό της Σαμ Κούπερ, διευκρίνισε: «Εφαγε και τα τρία διαβατήριά μας. Είχαν τις βίζες μας μέσα εκεί και δεν μπορώ να σας πω πόσο κόστισε να αντικατασταθούν όλα» εξήγησε η τραγουδίστρια. «Ηταν την εποχή του κορωνοϊού, οπότε ήταν απλά ένας απόλυτος γραφειοκρατικός εφιάλτης».

Και πρόσθεσε: «Ο πατέρας των παιδιών μου ζει στην Αγγλία. Δεν μπορούσα να τα πάω εκεί να δουν τον πατέρα τους για περίπου τέσσερις ή πέντε μήνες, επειδή αυτό το γαμ@@@ σκυλί είχε φάει τα διαβατήρια. Και δεν ήταν μόνο τα διαβατήρια που έφαγε. Ηταν ένας πολύ κακομαθημένος σκύλος»

Επίθεση από χρήστες του Διαδικτύου

Οπως ήταν αναμενόμενο η Αλεν δέχθηκε πολλά αρνητικά σχόλιααπό τον φιλόζωο κόσμο του διαδικτύου καταδικάζοντας την κίνηση της αυτή. Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης την χαρακτήρισαν «ψυχρή» και «κακιά» επειδή επέστρεψε το σκύλο της και επειδή «καυχιόταν» γι’ αυτό στους ακροατές της.

«Ντροπή σου» έγραψε ένας χρήστης στο X. «Τα σκυλιά δεν είναι κακομαθημένα. Είναι ανεκπαίδευτα από τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι γι’ αυτά». Ενας άλλος σχολίασε πως το κατοικίδιο ζώο είναι «καλύτερα» μακριά από την Άλεν, ενώ ένας τρίτος συμφώνησε, γράφοντας: «Από τη θετική πλευρά, τουλάχιστον αυτό το καημένο κουτάβι δεν θα πρέπει να σε ανέχεται πια».

Το επικό δώρο της PETA

Άμεση φέρεται να ήταν η αντίδραση της PETA (People for the Ethical Treatment of Animals - Ανθρωποι για την ηθική μεταχείρηση των ζώων) στο άκουσμα πως η Λίλι Αλεν επέστρεψε το σκύλο στο καταφύγιο από το οποίο το υιοθέτησε.

Συγκεκριμένα, η φιλοζωική οργάνωση έστειλε ένα λούτρινο σκυλάκι στην τραγουδίστρια καθώς και μία επιστολή η οποία έγραφε: «Είναι πραγματικά το μόνο ζώο που θα έπρεπε να φέρνετε στο σπίτι σας. Τα σκυλιά δεν πρέπει ποτέ να αντιμετωπίζονται ως αξεσουάρ που πρέπει να πετάγονται όταν γίνονται άβολα».

σκύλοςηθοποιόςτραγουδίστριαδιαβατήριοειδήσεις τώρα