Lifestyle|27.08.2024 12:11

Ed Westwick: Παντρέυτηκε ο πρωταγωνιστής του Gossip Girl

Newsroom

Ο πρωταγωνιστής του «Gossip Girl», Εντ Γουέστγουικ (Ed Westwick), παντρεύτηκε την ηθοποιό Ειμι Τζάκσον (Amy Jackson), σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Αμαλφι της Ιταλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπου έδωσαν το παρών celebrities όπως η Kelly Rutherford και ο Mohammed Al Turki, στον οποίο το ζευγάρι χρωστάει και τη γνωριμία του.

Ο Γουέστγουικ είχε κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του πριν από λίγους μήνες. Το ζευγάρι πρόλαβε να διοργανώσει έναν πολύ όμορφο γάμο, που πραγματοποιήθηκε στο γραφικό «Castello di Rocca Cilento», ενώ έναν μήνα πριν είχε ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης στο Λονδίνο.

Οι χλιδάτες φωτογραφίες

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τον γάμο έδωσε στη δημοσιότητα το ζευγάρι, μέσα από μία κοινή ανάρτηση τους στο Instagram δείχνοντας τη χλιδάτη τελετή και τα όσα ακολούθησαν στη δεξίωση, ενώ η Τζάκσον μοιράστηκε και άλλες φωτογραφίες από αυτή την ιδιαίτερη μέρα.

 

 

 

 

Στη διάρκεια της δεξίωσης, που έγινε σε ανοιχτό χώρο, πήρε το λόγο η συμπρωταγωνίστρια του Kelly Rutherford, η οποία συνεχάρη δημόσια το ζευγάρι, παρέα με τον Al Turki.

 

Σύμφωνα με δηλώσεις του ηθοποιού στην Daily Mail, τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του ήταν ενθουσιασμένοι με την προοπτική να διοργανώσουν μια όμορφη βραδιά για τους φίλους και τους συγγενείς τους.

ηθοποιόςγάμοςGossip Girl