Lifestyle|28.08.2024 14:11

Claudia Schiffer: Γιόρτασε τα 54α γενέθλια της με βίντεο από την Ελλάδα

Newsroom

Η Κλόντια Σίφερ (Claudia Schiffer) επισκέπτεται τη χώρα μας σχεδόν κάθε καλοκαίρι, δείχνοντας πόσο πολύ της αρέσει. Το μοντέλο και ηθοποιός με καταγωγή από τη Γερμανία γιόρτασε τα 54α γενέθλιά της την Τρίτη 27 Αυγούστου, ανεβάζοντας ένα βίντεο από τις διακοπές της στην Ελλάδα.

Στο βίντεο που ανάρτησε ποζάρει με ένα λευκό μπικίνι και γυαλιά ηλίου, ενώ μια πεταλούδα προσγειώνεται στο δάχτυλό της. Το μοντέλο δείχνει χαμογελαστό ενώ απολαμβάνει τις διακοπές της.

 

«Η ελληνική πεταλούδα επέστρεψε και φέτος για τα γενέθλιά μου. Σας ευχαριστώ για όλα τα γλυκά μηνύματα!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της ευχαριστώντας τους θαυμαστές της.

Αρωμα Ελλάδας στο προφίλ της

Το μοντέλο έκανε μια ανάρτηση στο Instagram στις 12 Ιουνίου, όπου μοιράστηκε φωτογραφίες από το ταξίδι της με τους ακολούθους της, καθώς είχε επισκεφθεί τη Σαντορίνη μαζί με την οικογένεια και τους φίλους της.

 

Σε μία φωτογραφία που ανάρτησε η Κλόντια Σίφερ γράφει στη λεζάντα: «Οικογένεια, φίλοι και καλή θέα», ενώ σε μία ακόμη ανάρτηση της έδειξε μερικά στιγμιότυπα από τις πολύμερες διακοπές της.

 

H Σίφερ είχε γιορτάσει τα γενέθλιά της και πέρυσι στη χώρα μας, καθώς είχε ανεβάσει στο λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο από τα γενέθλιά της σε μια πολυτελή εξοχική κατοικία, χωρίς όμως να αναφέρει σε ποιο μέρος βρίσκεται.

 

Στη λεζάντα η Κλόντια Σίφερ γράφει: «Γιορτάζοντας στον ελληνικό παράδεισο, με έναν ξεχωριστό φίλο που ήρθε να μου ευχηθεί χρόνια πολλά».

μοντέλοΚλόντια Σίφερ